2777
2789
عنوان

چندروز بعد لابیاپلاستی تونستید راه برید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2903 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیگه روم نمیشد جلو شوهرم همش چراغ خاموش😂😂

من نه خودم نه همسرم مشکلی نداریم  و همسرم اصلا تا بحال به همچین مساله ای اشاره هم نکرد .ولی هر سری میرم دکتر زنان میگه لابیاهات بزرگ بیا عمل کن عوص اینکه کار خودشو درست انجام بده 

من نه خودم نه همسرم مشکلی نداریم و همسرم اصلا تا بحال به همچین مساله ای اشاره هم نکرد .ولی هر سری م ...

درسته موافقم به کسی مربوط نیست واقعا 

من اذیت بودم ولی اگر کسی به خاطر زیبایی صرفا بخواد عمل کنه به شدت مخالفم 

من واقعا از بوی بد وشستشو خسته شده بودم الان لباس زیرم بوی بد دیگه نمیگیره

گلم مبارک باشه هزینه چقدر دادی 🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

شما زایمان طبیعی کردین که براتون پرینه رافی انجام داد؟

نه والا دو تا سزارین ولی به خاطر زیبایی تنگ  کرده ولی خدایی خیلی عالی شده تو رابطه درسته درد میکشم ولی به مرور کمتر میشه وواقعا به هر دومون میچسبه

کمپرس یخ بذار لطفا برای اینکه عفونت نکنه سرم شستشو بگیر روزی چند باررناحیه رو بشور اگر سوالی داشتی گ ...

مرسی عزیزم شما خیلی لطف کردین من همش سئوال میپرسم ازتون خیلی با حوصله جواب میدین ادم آروم میشه 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
مرسی عزیزم شما خیلی لطف کردین من همش سئوال میپرسم ازتون خیلی با حوصله جواب میدین ادم آروم میشه

نه گلم بتونیم بهم کمک کنیم خیلی خوبه من کسی نبود قبل عمل درست راهنماییم کنه😔