2777
2789
عنوان

چندروز بعد لابیاپلاستی تونستید راه برید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 151 پست
بله با لیزر البته بازم جراحی هم داشت برای صاف و متقارن کردنش ..خارش هم از امشب شروع شد اومد سراغم 😶

اره باید تحمل کنی گلم چند روز 

من یه بار تو خواب خارشم گرفت حواسم نبود خواب بودم محکم خاروندم یادم نمیره😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باید تحمل کنی گلم چند روز من یه بار تو خواب خارشم گرفت حواسم نبود خواب بودم محکم خاروندم یادم نم ...

وای من لابیای مینورم یکیش خیلی قرمز شده و ورم کرده و انگار اندازه عدس آبسه کرده طبیعیه ؟؟؟ 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
وای من لابیای مینورم یکیش خیلی قرمز شده و ورم کرده و انگار اندازه عدس آبسه کرده طبیعیه ؟؟؟

فعلا ورم  داری گلم 

خودتو با سرم شستشو بشور 

وقتی میری با ژل بهداشتی و شامپو بچه بعد با سشوار خشک کن 

پماد فیبرینولیزین هم  برای هفته اول ودوم خوبه ولی اززهفته دوم ترمیم کننده باید بزنی  سینره و اون خوبه

مرسی

خواهش میکنم کلا گلم عمل خوبی نیست نقاهت بدی داره خیلی باید حواست باشه عفونت نگیری من ماه اول چهار بار رفتم پیش دکترم بالیزر رو بخیه هام که زودتر جذب بشند دردی که کشیدم هیچ وقت یادم نمیره مخصوصا وقتی داخل میکرد دستگاه پلاسما رو ..تازه بهم میگفت خیلی لوسی که جیغ میزنی تمام بدنم از درد خیس عرق میشد واسه همین میگم حواست باشه عفونت نگیری

خواهش میکنم کلا گلم عمل خوبی نیست نقاهت بدی داره خیلی باید حواست باشه عفونت نگیری من ماه اول چهار با ...

خیلییی بده واقعا من اصلا تصورشم نمیکردم ..فک کنم عفونت گرفتم رو لابیا مینورم اندازه یه عدس ورم کرده مص یک چیز اضافه و ورم شدید داره ..فردا میرم واسه بخیه هام ببینم دکتر چی میگه ..من فک میکردم نهایتا یک هفته سختی داره ..

خیلییی بده واقعا من اصلا تصورشم نمیکردم ..فک کنم عفونت گرفتم رو لابیا مینورم اندازه یه عدس ورم کرده ...

منم مثل تو ساده گرفتمش البته دکترم یه جوری رفتار کرد که عمل سرپایی وراحتیه  بی وجدان شدن دکترها

منم مثل تو ساده گرفتمش البته دکترم یه جوری رفتار کرد که عمل سرپایی وراحتیه بی وجدان شدن دکترها

دقیقا همینارو میگن ک راضی میشیم دیگ 

دقیقا همینارو میگن ک راضی میشیم دیگ

من متاهلم  پرینه رو بخیه زده و تنگ کرده بدون اینکه بهم بگه منم بیهوش بودم الان بعد سه ماه هنوز اون نلحیه درد شدید میگیره در  حین رابطه 

من متاهلم پرینه رو بخیه زده و تنگ کرده بدون اینکه بهم بگه منم بیهوش بودم الان بعد سه ماه هنوز اون ن ...

منم تا نزدیک مقعدم بخیه زده نمیدونم پرینه حساب میشه یا نه ولی بخیه های زیادی زد گف برا قشنگی ،،خیلی سخته الان راه و چاره ای نداری ؟؟ 

خیلییی سخته مخصوصا متاهل باشی به نظرم مجردها راحت ترحد

اره همش خداروشکر میکنم ک الان جراحی کردم شما مسئولیت خونه داری هم داشتی تو این نقاهت شوهرداری ب کنار ،،خداقوت