hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1734 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 404 عروسی میکنی آره دوست داره عقد خوبی داری زمان عشقم زمان😂 سه ساله باهمیم دارم کم کم رد میدم
lia1400 عضویت: 1404/03/25 تعداد پست: 149 منم سرم درد میگیره😂😂😂 یکی از حس ششمی ها بگه تا آخر سال عروس میشم ؟؟؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5703 کدوم شهری؟ کار برا باشگاه زیاده نگران نباش . من با مربی های بدنسازی کار کردم و راز موفقیتشون چنتا چی ... مشهدم زیادی نگرانم چون تازه واردم مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی برام که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5703 یکی از حس ششمی ها بگه تا آخر سال عروس میشم ؟؟؟ آره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5703 خانوادم خوششون میاد از اون؟شخصیت خوب و بد اون چیه؟از مهتام چی حس میکنی جوجم؟ آره هواشو دارهاون نق نقوعه مهتا که من حس میکنم خیلی بهت نزدیکه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23285 هست تو رابطه خاله مدیریت باشگاه منظورمه دوست داره کمی بد اخلاقه یا گیر میده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 404 مشهدم زیادی نگرانم چون تازه واردم مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی برام قربونت . اگه مشهدی ک خیلیییی خوبه . ببین تحمل کن ی مدت مفتی کار کنی یکم چم و خم بیاد دستت . پیج بزن حالا خواسی چهرت معلوم نباشه تمرین بذار . برا بچه هام تمرین بذار بچه های شنا و ورزشای رزمی میان سمتت تونسی کراس فیتم مدرکش و بگیر چون جوونا میرن اکثرا سمتش و تو خیلی جاها اصلا چیزی ازش نمیدونن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23285 آره هواشو دارهاون نق نقوعه مهتا که من حس میکنم خیلی بهت نزدیکه؟ کی نق نقوعه؟😂😂شخصیت خوب و بدش؟بله نزدیکه چی ازش حس میکنی؟کوجولوعه هااا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرشتهrfh عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 265 من سردرد میشم زیاد تمرکز میکنمبعدشم دیشب داشتم ج میدادم ی سنگینی خاصی بهم دست داد حس کردم یکی پشتمع حس شما چیه فقط همین رو جواب بدید حس میکنید من امسال حامله میشم عزیزم
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5703 دوست داره کمی بد اخلاقه یا گیر میده هاااااا گیر کق میده 🤣از منم خبر میبره برای خواهر زاده اش؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 404 دوست داره کمی بد اخلاقه یا گیر میده وای بازم تو😂 خوبی؟ راجب من خیلی خوب حس داشی راجب دوس پسرم چی حس میکنی😂
سلین1375 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 587 یکی از حس ششمی ها بگه تا آخر سال عروس میشم ؟؟؟ بهار عروس میشی
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5703 کی نق نقوعه؟😂😂شخصیت خوب و بدش؟بله نزدیکه چی ازش حس میکنی؟کوجولوعه هااا همسر آینده ات یکم یکم مهتا دختر زرنگی میشه و گول نمیخوره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23285 هاااااا گیر کق میده 🤣از منم خبر میبره برای خواهر زاده اش؟ نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته