hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1718 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10486 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 433 چی گفتی عشقم ؟ کی عروسی میکنم با اونی ک پرسیدم دوسم داره یا نه😂
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 من سردرد میشم زیاد تمرکز میکنمبعدشم دیشب داشتم ج میدادم ی سنگینی خاصی بهم دست داد حس کردم یکی پشتمع بمیرم برات که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23436 عهههه اونجا چی میگه؟قصدش از بودن با من چیه؟ ازدواجه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15579 بمیرم برات خدانکنه نمیدونم توهمم بود یا چی ترسیدم یلحظه😂
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 کی عروسی میکنم با اونی ک پرسیدم دوسم داره یا نه😂 عروسی میکنی آره دوست داره عقد خوبی داری که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23436 یعنی واقعا خواست خدا نبود برم اونجا کار کنم ؟؟از اون خاله کراشم چی حس میکنی؟ خالت؟یا الا تو رابطس یا زود میره ت رابطهاره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 خدانکنه نمیدونم توهمم بود یا چی ترسیدم یلحظه😂 حالا نه که ناراحت شی ولی توهمممم🤣🤧 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23436 نه اول با هم آشنا میشوید بعد میرید برای آشنایی خانواده خانوادم خوششون میاد از اون؟شخصیت خوب و بد اون چیه؟از مهتام چی حس میکنی جوجم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1019 زودی میاد خیلی بدون خانومش نمیتونه تحمل کنه شواهد ایطور نشون میده که بی خیال خانمش شده و اصلا سراغی ازش نمیگیره یه مدت طولانی از هم جدا شدند و در بلاتکلیفی به سر میبره پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23436 من سردرد میشم زیاد تمرکز میکنمبعدشم دیشب داشتم ج میدادم ی سنگینی خاصی بهم دست داد حس کردم یکی پشتمع منم سرم درد میگیره😂😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15579 حالا نه که ناراحت شی ولی توهمممم🤣🤧 ن باباعارع 😂😂خابم داشته احتمالا توهم زدم
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 خالت؟یا الا تو رابطس یا زود میره ت رابطهاره هست تو رابطه خاله مدیریت باشگاه منظورمه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 433 نه برای کار تو باشگاهه کدوم شهری؟ کار برا باشگاه زیاده نگران نباش . من با مربی های بدنسازی کار کردم و راز موفقیتشون چنتا چیزه اولا برنامه هارو خیلی دقیق و با ترتیب بنویس . سفارشات دیگه هم بنویس دوم اینکه مبلغ پایین نگو بالا بگی فقط پولدارا میان سمتت
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15579 منم سرم درد میگیره😂😂😂 ناموصا چرا؟😂فکر کنم چون زیاد از مغزمون استفاده میکنیم