2777
2789

24 ساعت میره اینستا. حس میکنم اونجا با کسی حرف میزنه و در ارتباط هست. به من همش میگه پکرم خستم حوصله ندارم. حرف هایی میزنه واقن دلم میشکنه. یادش بخیر اوایل که فقط رفیق بودیم چقدرررر برام تلاش می‌کرد. خیلییی عاشقتم بود اما الان انگار براش تکراری شدم انگار هیچ عشقی از من تو دلش نیس اون اوایل واقن عشق رو تو چشمش میخوندم. اما الان... همش میگه حوصله ندارم. همش میگه میرم میخوابم یا همش میگه کار دارم یا وقتی غذا میخوره دو ساعت بعد میاد. یا همش سر بحث رو باز میکنه 😔😔خیلیییی دلم گرفته 😔من حس میکنم با کسی تو اینستا تو را بطه هست به نظرتون درسته؟؟ چون همش اینستا هست 😔

به نظرتون چکار کنم؟ حالم خیلی بده. من براش خیلییی تلاش کردم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجوری شد به نظرت؟

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

نمیدونم. من براش صد اَم رو گذاشتم 😔خیلیییی براش تلاش کردم 😔

نمیدونم چی بگم ولی به حست اعتماد کن

دلیلشو از خودش بپرس ببین چی میگ

نمیدونم چی بگم فقط ی مدت ازش دور بمون ببین میاد دنبالت؟

شایدم حساس شدی 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫