2777
2789
یا ابالفضل. اگه قراره جدا بشن کاش بچه دار نشن آخه زن بی فکرش با وجود اینکه خودش میدونه عاقبتشون طلاق ...

میگم دیگه من یک پسر کوچکیک حس کردم از دوسال کمتر

چرا طلاق

مشکل دارن؟ اخلاقشون بهم نمیخوره؟

سنتی بودن ن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم دیگه من یک پسر کوچکیک حس کردم از دوسال کمترچرا طلاقمشکل دارن؟ اخلاقشون بهم نمیخوره؟سنتی بودن ن؟

هییبی خواهر. بهتره نپرسی قربونت

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
ن نظرم همونه😂😂

ای بابا 😂

حالا چون از اون موقع زمان زیادی گذشته یه بار دیگه تمرکز کن لطفا 🥲😂

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

عزيزم.خیلی لطف کردی جواب دادی .خدا حفظت کنه امیدوارم به هر چی که تو دلته برسی و خوشبخت بشی

راستش اونجور سوالا ک چی پیش میاد تمرکز زیاد میخاد  منم الان زیاد نتونستم تمرکز کنم 

فدات شم مرسی🥲❤️‍🩹

راستش اونجور سوالا ک چی پیش میاد تمرکز زیاد میخاد منم الان زیاد نتونستم تمرکز کنم فدات شم مرسی🥲❤️‍ ...

تا همینجا هم خیلی لطف کردی جواب دادی خدا بهت سلامتی بده انشالله 

انشالله خوب شن باهمدختره زندگیشو میخاد فکر کنم

چی بگم اون همه جوره بدبخت میخواد بسازه برادر من مشکل داره متاسفانه. 

ممنونم گلم