2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

| مشاهده متن کامل بحث + 46579 بازدید | 417 پست
دفترچه من تامین اجتماعیه.راستی!دکتر خوب سراغ نداری؟دکتر تو کیه؟دنبال یه متخصص خوب تو قرچک میگردم

من میرم بابانژاد خیلی دکتر پیر و جدیه تومطبشم سونوگرافی داره.جواهریانم هست 

یکشنبه ها بابانژادمیشینه چهارشنبه ها جواهریان ویزیتشون۴۰تومنه من پیش هر دوشون رفتم خوبن 

ولی دیگ باورت میشه میترسم راهنماییت کنم یوقت میری راضی نمیشی من شرمنده میشم😘

من میرم بابانژاد خیلی دکتر پیر و جدیه تومطبشم سونوگرافی داره.جواهریانم هست  یکشنبه ها بابانژاد ...

نه عزیزم این چه حرفیه.ممنونم عزیزم از راهنماییهات.تو با شناخت قبلی که ازش داشتی بهم معرفی کردی. اون اخلاقش عوض شده .دکترو من پیش خانی رفتم چندبار.دکترخوبیه اما مریضو خیلی سریع رد میکنه سرش انقد شلوغه فقط میگه تندتند ویزیت کنم مریضامو کسی جانمونه.اون ویزیتش 20تومنه توی همون امیرالمونینه.چقد ویزیت دکترت زیاده با دفترچه 40میگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این چه حرفیه.ممنونم عزیزم از راهنماییهات.تو با شناخت قبلی که ازش داشتی بهم معرفی کردی. اون ...

نه آزاد :بادفترچه ۳۰میدم

فوق تخصصه شاید برا اون گرونتره؟؟من دوجلسه تهران رفتم ویزیت دکترا ۶۰.۷۰ بود خیلیهههه

نه آزاد :بادفترچه ۳۰میدم  فوق تخصصه شاید برا اون گرونتره؟؟من دوجلسه تهران رفتم ویزیت دکترا ۶۰. ...

اگه فوق تخصص باشه که خیلی عالیه.منم یه پسر پیشش میرم.اره ویزیتای تهران خیلی بیشتره.ادرس دکترتو بهم میدی؟

نه آزاد :بادفترچه ۳۰میدم  فوق تخصصه شاید برا اون گرونتره؟؟من دوجلسه تهران رفتم ویزیت دکترا ۶۰. ...

سلام عزیزم امروز رفتی غربالگری؟چه خبر؟پیش طاهرنژاد رفتی؟من جواب ازمایش غربالگریمو گرفتم هنوز به دکترم نشون   ندادم اما تااونجایی که خودم سردراوردم فک کنم نرماله

سلام عزیزم امروز رفتی غربالگری؟چه خبر؟پیش طاهرنژاد رفتی؟من جواب ازمایش غربالگریمو گرفتم هنوز به دکتر ...

سلام عزیز دلم خوبییی

من نه هنوز نرفتم ۱۵ هم وقتمه چهارشنبه

وقت نمیگذررررره ک😁

اره پیش همون طارمیان میرم اول خواستم برم تهران پیش الماسیان ک تونت خیلی تعریفشم شنیدم اما متاسفانه ۲ساله ازدکتره خبری نیس

توکل بخدا میرم همون محمد

راستی این هفته دیگ نمیری سونو جنسیت

اگه بمنم مثل تو نگه هفته بعددوباره میرم سونو خیلی کنجکاو جنسیت هستم

بچع چندمته 

من اول😊

سلام عزیز دلم خوبییی من نه هنوز نرفتم ۱۵ هم وقتمه چهارشنبه وقت نمیگذررررره ک😁 اره پیش همون طارمی ...

سلام عزیزم.خوبم توچطوری؟اااااا من فک کردم 11ام نوبت غرباگریت بوده.انشالله چهارشنبه همه چی خوب پیش میره و خبرخوبشو میای میدی.انشالله که مال تو رو جنسیتو بگه.نه نمیرم فعلا میترسم برم جنسیتش بازم معلوم نباشه.میزارم یا اخراین ماه میرم یا هم فروردین میرم.منم بچه اولمه.انشالله که نی نی هامون سلامت باشن

سلام عزیزم.خوبم توچطوری؟اااااا من فک کردم 11ام نوبت غرباگریت بوده.انشالله چهارشنبه همه چی خوب پیش می ...

خب پس آرره کارخوبی میکنی صبر کن معلوم نمیشه هی استرس و کنجکاوی اذیت میکنه آدمو

انشالله دعا کن نی نی من سلامت باشه عزیزم خیالم راحت شه

سلام عزیزم.خوبم توچطوری؟اااااا من فک کردم 11ام نوبت غرباگریت بوده.انشالله چهارشنبه همه چی خوب پیش می ...

راستی وضعیت ویارت چطوره

من تاالان اصلا حالت تهوع نداشتم 

فقط دلم خیارمیخواد ماستوخیارم کاره ۳.۴شبمه😂

از بعضی بوها فقط بدم میاد همین

خب پس آرره کارخوبی میکنی صبر کن معلوم نمیشه هی استرس و کنجکاوی اذیت میکنه آدمو انشالله دعا کن نی نی ...

انشالله که نی نی سالمه عزیزم.خیالت راحت باشه.امروز وقت دکتردارم که  غربالگری رو نشونش بدم

راستی وضعیت ویارت چطوره من تاالان اصلا حالت تهوع نداشتم  فقط دلم خیارمیخواد ماستوخیارم کاره ۳ ...

ویار کشته منو.تا چندهفته پیش هیچی نمیتونستم بخورم هرچی میخوردم گلاب به روتون بالا میاوردم.الان با قرص دمیترون حالم بهترشده.یه روز نخورمش میمیرم از حالت تهوع.من از اول بارداری 3کیلو لاغرشدم.دکترم بهم مولتی ویتامین داده تا تقویت بشم.

ویار کشته منو.تا چندهفته پیش هیچی نمیتونستم بخورم هرچی میخوردم گلاب به روتون بالا میاوردم.الان با قر ...

ای وااااای الهیییییییی چقدر بد

خداکنا زودترخوب شیییی عزیزممم

کگران نباش دیگ آخراشه