2777
2789
عنوان

پریودم قطع نمیشه😦😦😳😳😳

21170 بازدید | 22 پست

هفته پیش دوشنبه 16بهمن پری شدم تا الان باید تموم میکردم ولی خونریزیم اصلا کم نشده. اینم بگم ماه پیش با تاخیر 10روز بجای پری لک بینی شدم. نگرانم دکترمیرم چن ماهه. بجای اینکه بهترشم دارم بدتر هورمونام بهم میریزه. راهنماییم کنیم عزیزانم 

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر چی گفته؟

به دکترم پی ام دادم که فردا اگه هست برم پیشش فعلا جواب نداده😐😐

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
نشاسته بریز روی ا ب سر د بخور بعدم برو دکتر

نگرانم برم سونو یه چیزدیگ بگن

یعنی قبلا هم نگفته که مشکلت چیه؟ فیبروم داری؟ مشکل خونی داری؟

نه تنبلی تخمدان که خیلی وقته دارم ماهای پیش نرمال بودم این ماه نمیدونم چم شده نه به لک بینی نه به این که تموم نمیشه

نه تنبلی تخمدان که خیلی وقته دارم ماهای پیش نرمال بودم این ماه نمیدونم چم شده نه به لک بینی نه به ای ...

شاید فیبروم باشه دوستم پیگیری کن .اما کم شدن خونریزیو با ۲ تا تخم مرغ عسلی ناشتا خوب میشه

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤
شاید فیبروم باشه دوستم پیگیری کن .اما کم شدن خونریزیو با ۲ تا تخم مرغ عسلی ناشتا خوب میشه

فیبروم خطریه؟

منم این ماه همین مشکل و دارم..الان دو هفته س پریودم قطع نمیشه...امروز رفتم دکتر بهم دارو داده خدا کنه خوب بشم..

البته من قرص اورژانسی خوردم این مشکلو بهم زدم

ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
منم این ماه همین مشکل و دارم..الان دو هفته س پریودم قطع نمیشه...امروز رفتم دکتر بهم دارو داده خدا کن ...

من هیچی مصرف نکردم فقط دکتربخاطر عفونتم مترونیدازول ودوتاکپسول داده بود

[QUOTE=53756389]فیبروم خطریه؟[/QUسونو میکنن معلوم میشه نه با دارو رفع میشه .اما تنبلی تخمدان پریود نا منظم میشه طبیعیه اگه متفورمین بخوری تنظیم میشه

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤
[QUOTE=53756389]فیبروم خطریه؟[/QUسونو میکنن معلوم میشه نه با دارو رفع میشه .اما تنبلی تخمدان پریود ن ...

ممنونم دوستم خداکنه چیزی نباشه. 

ممنونم دوستم خداکنه چیزی نباشه. 

انشاالله چیزی نیست دوستم .منم تنبلی دارم این طوری میشه پری هام

من یه سری قرص ال دی مصرف کردم، خونریزیم قطع نشد، یه دوسن مهربون اینحا بم پیشنهاد داد قرص ویتامین e از داروخونه بخرم، پنج روز بعد ناهار بخورم، خدا خیرش بده از روز سوم کلا پریودیم قطع شد، دیگه نمیدونم این راهکار به دردت میخوره عزیزم یا نه، امتحان کن