2777
2789

چیه داستانش؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم تو که دیدی بگو بیاد من بکشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

تو پست قبلی بیایید

تاپیک قبل رو کامل خوندم...ممنون ک گفتی ..واقعا آموزنده بود..

ولی چندتا سوال عزیزم شما بانک چند سالتونه .و تو چند سالگی قرآن روحفظ کردید ؟؟ روزی  چند صفحه ؟ چقد طول کشید این ۱۳ جز رو خفظ کنید ؟ اینکه الان همش یادتونه یا فراموش کردید خدا نکزده 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

تاپیک قبل رو کامل خوندم...ممنون ک گفتی ..واقعا آموزنده بود..ولی چندتا سوال عزیزم شما بانک چند سالتون ...

سلام عزیزم بله فراموش کردم چون دو بار بعد از زایمانم جز ۵ رفتم بچه کوچیکم خواب نداره نگذاشت ادامه بدم.اونم مجازی ادامه دادم ولی نتوانستم جلوتر برم

۲سال و نیم شد

داستان من هم کمی شبیه شماست.ولی برای شما پر تلاش تره و شما از من خیلی کاملتری.

اولا که عمیقا برای شما خوشحالم.

و ثانیا خواسته ای از شما دارم.ما چند سالیه با دادگاه ها درگیریم برای طلب های مالیمون.به مستاجری و بی ماشینی رسیدیم ودر استان غریب زندگی میکنیم.دیروز وکیلمون از پنج میلیارد طلبمون تقریبا نصفش و خواسته به عنوان حق الوکاله.و هرچی خواهش کردیم قبول نکرده.ما هم دستمون زیر ساتور اون بود به اجبار قبول کردیم.ولی همسرم افسرده شده خیلی تو خودش فرو رفته.منم خیلی ناراحتم.لطفا سر نمازهاتون برای ما دعا کنید به حقمون برسیم.و وکیل هم به ما تخفیف خوبی در حق الوکاله بده.

برا هدایت همسر و فرزندم هم دعا کنید.

الهی که هم شما هم من از یاران حقیقی حضرت مهدی باشیم.

آمین 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
سلام عزیزم بله فراموش کردم چون دو بار بعد از زایمانم جز ۵ رفتم بچه کوچیکم خواب نداره نگذاشت ادامه بد ...

ممنون که جواب دادید انشاا ک‌قسمت بشه و ادامه بدید ..

روزی چند ص میخوندی. ؟ بنظرتون میشه  بدون کلاس حفظ کرد ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar