ایشالا به سلامتی دختر قشنگت به دنیا بیاد عزیزم .انگار فقط واسه منو اشتباه تشخیص داده 😂😂😂
سلامت باشی عزیزم.البته من انومالی رو دیگ نرفتم پیش طارمیان.تعریف دکتر حسین زاده رو شنیدم رفتم اونجا انجام دادم.ک اونم گفت دختره.اخه طارمیان خیلی پول میگیره بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکنه و سونو غربالگری اولم ک رفتم نذاشت شوهرمم بیاد و بچرو نشونم نداد ولی حسین زاده خیلی مهربون بود هم شوهرم اومد هم همممه جا بچرو نشونمون داد باحوصله و برامون توضیح میداد
من الان با سونو یازده هفته و یه روزمه. دکترم برا شنبه برام غربالگری نوشته.منم از سونوگرافی محم ...
سلام عزیزم رفتین پیش دکتر سلیمی چطور بود
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سونو محمد فقط اسم در آورده اصلا خوب نیست همین طارمی که میگن فقط بلدن پول بگیرن من رفتم پیشش گفت ترشن تخمدان داری برو تخمدانتو در بیار یک هفته اسیر 4 تا بیمارستان شدم آخرم گفتن اشتباه بوده سونوخیلیم بی احتیاط حرف میزنه هر چی احتمال میگه قشنگ میکشتت سر بچمم رفتم واسه غربال گفت حدس میزنم مشکل داره بندازش انگار قراره زباله بندازی تو سطل بعدش بچم صحیح وسالم بدنیا اومد خدا ازشون نگذره قشنگ زن باردارو میکشن اینااز استرس
توروووووو خدا پیش دکتر محمد سونو نرید قدیما خوب بود الان اصلاااااااااادقت نداره و عین گوسفند باهات لرخورد میکنن و دیکه دقت قبل و نذارن بچه منو اشتباه تشخیص داد و بچم هفتش بیستر بود بچم خفه سد رقتم تهران گفتن اشتباه حساب کرده هفتتو بچه اولم بوده بچمو از دست دادم😭😭😭😭😭خدا ازشون نگذره بچموپرور کردند
طارمیان تو سونو محمد افتضاحه نرید اصلا تشخیص اشتباه
فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺