2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

| مشاهده متن کامل بحث + 46575 بازدید | 417 پست
من ازمامانم الان پرسیدم گفت من سونو چهاربعدی رفتم ک سی دی تو هفته۱۱ جنسیتم گفته بود بهش ولی دیگ ۴ ب ...

همون پس 4بعدی بوده.امروز غروب جواب ازمایشم اماده میشه.خداکنه مشکلی توش نباشه.انشالله تو شنبه میری غربالگری؟کجا میخوای بری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازمامانم الان پرسیدم گفت من سونو چهاربعدی رفتم ک سی دی تو هفته۱۱ جنسیتم گفته بود بهش ولی دیگ ۴ ب ...

راستی!تو جواب سونو غربالگری دوستام معده و کلیه و مثانه و... هم نوشته شده ازش. اما تو برا من چیزی درموردشون نگفته. دکتره فک کنم زحمت نداده نگاه بندازه بهشون.فقط  تیغه بینی و  ضربان قلب و اینجور چیزا رو توسونو نوشته

همون پس 4بعدی بوده.امروز غروب جواب ازمایشم اماده میشه.خداکنه مشکلی توش نباشه.انشالله تو شنبه میری غر ...

انشالله ک هیچ مشکلی نیست اصلا نگران نباش

والا اولش ک شما اونجوری گفتی: گفتم امیرالمونین میرم الان ترسیدم شماگفتی اونجوری شده

همون طارمیان بهتره باز😨😨😨 واقعا ترس افتادبجونم

راستی!تو جواب سونو غربالگری دوستام معده و کلیه و مثانه و... هم نوشته شده ازش. اما تو برا من چیزی درم ...

واااا اینا رو ک دیگ قطعا باید بزنن😳😳😳

ینی اصلا راجب به کلیه و مثانه بجه چیزی ننوشته؟؟

راستی چقد شد هزینه سونو وآزمایش

انشالله ک هیچ مشکلی نیست اصلا نگران نباش والا اولش ک شما اونجوری گفتی: گفتم امیرالمونین میرم الان ت ...

منم اون دختره اونطوری گفت ترسیدم.من میخوام برای انومالی برم همون محمد.اما از یه دکتر دیگش وقت بگیرم. امیدوارم اونروزی که تو میری طارمیان ادم شده باشه و باتو خوب راه بیاد 

منم اون دختره اونطوری گفت ترسیدم.من میخوام برای انومالی برم همون محمد.اما از یه دکتر دیگش وقت بگیرم. ...

اره واقعا منم امیدوارم 

سونو آنومالی هرجارفتی اگرراضی بودی منم درجریان بزارم انشالله ک دیگ دکترت اینسری عالیه

واااا اینا رو ک دیگ قطعا باید بزنن😳😳😳 ینی اصلا راجب به کلیه و مثانه بجه چیزی ننوشته؟؟ راستی چقد ...

نه چیزی  ننوشته راجبشون.ترجمه اش کردم اصلا حرفی ازاینا نبود .135 تومن پول سونوش شد.140 تومن پول ازمایشش