2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

46569 بازدید | 417 پست

سلام خانما

کسی سونوگراف خوب سراغ داره معرفی کنه؟

برای سونو غربالگری میخوام

میخوام کارش خوب باشه

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
سونوگرافی دکتر محمد کنار بیمارستان ۱۵ خرداد کارش عالیه

ورامین؟

شمارش رو دارید؟وقت میخوام بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچها این سونوگرافی طرف قرارداد باکدوم بیمه هاس؟؟

تامین اجتماعی هم هست

آزادش فقط سونو۲۲۰بادفترچه ۸۰ بله عزیزم ازاونجاسوال کردم

با دفترچه نیروهای مسلح 80تومن میشه؟فک کنم با تامین اجتماعی بیشتر بشه.شما غیر اونجا جایی دیگه ای که خوب باشه تو قرچک یا ورامین سراغ دارین؟شما همونجا میرید؟

با دفترچه نیروهای مسلح 80تومن میشه؟فک کنم با تامین اجتماعی بیشتر بشه.شما غیر اونجا جایی دیگه ای که خ ...

اره من شنیدم میگن آقای طارمیان تو سونوگرافیه محمد کاش توپه و بهترین تشخیص دهنده جنسیت تو هفته های پایینه

یه پزشک حاذق دیگ ام هس توخیریه  امیرالمومنین قرچک آقای حسین نژاد قوق العاده دقیق ولی جنسیتو نمیگه فقط هفته های ۱۵یا۱۶کمتر اصلا

ممنونم عزیزم. ازمایش خونش رو هم همونجا انجام میدن یا باید جایی دیگه بریم؟

هرآزمایشگاهی ک بری انجام میدن اما منوترسوندن و میگن اینجاها احتمال سندروم رو بالا میزنن ک مجبور بشی بری تهران ۲ملیون هزینه کنی از بندناف جنین خون بدی تاخیالت راحت شه اگه بشه من قصدم اینه آزمایش خونو برم نیلو تهران