2777
2789

خواستگارهای زیادی داشتم ولی هیچ کدوم اون طوری که من بگم الا و بلا همینو می خوام نبودن، یکی کارخونه دار ولی زشت، یکی باسواد ولی بی پول....

من با این پسر ۲۰ سالگی دوست شدم و ۲۲ سالگی جدا شدیم

دوباره توی ارشد دیدمش و ۲۳ سالگی دوست شدیم و ۲۵ جدا شدیم یعنی ۲ تا ۱.۵ سال جدا بودیم

من خواستگار راه دادم و با یکی آشنا شدم اما نشد....و الان ایشون برگشته برای ازدواج

شما بودید نمی گفتید اگه دوستم داشتی اون دوبار کات نمی کردی؟ 

سطح مالیش عین ماست ولی یه خونه اضافه تر دارن، تک فرزنده، خیلییی ساده اس...توی این ۷ سال با هیچکی نبوده مطمئییینم چون خودم خیلی بدبینم دارم می گم. ولییی چون تک فرزنده تا الان پول توجیبی می گرفته و کار نکرده...تا بود که دانشجو بود الانم تازه سربازیش تمومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبخت ش می‌کنی 

چون دنبال پول چ قیافه ای 

فقط باید مجرد بمونی زن مطلقه یا پیر مرد بشی 

این مورد ها لیاقت نداری

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

الان کار دارهتوی یه شرکت خصوصی کار می کنه ماهی ۵۰

خب بگو بیاد خواستگاری بعد برید مشاوره و جلسات رو تا انتها ادامه بدید

دلیل کاتتون خیلی مهمه،بعد از ازدواج دوباره پشیمون نشید

I will always love you❤️💖💗

من باشم با آدمی که جَنَم کاریش رو نشون نداره ازدواج نمیکردم، من به شخصه با پسری هم که دوبار باهام کات کرده ازدواج نمیکردم چون حس م خوب نیست اما این اصلا دلیل منطقی نمیشه و توو این مورد شما شاید این موضوع برات مهم نباشه 

اما چون میگی تک فرزنده حتتتتما اول ببینم از پس زندگی مشترک و کار و اینا بر میاد یا نه 

خواهر شوهر من با پولدارترین پسر شهر ازدواج کرد اما پسره بسیااااااار لوس بود، مامان باباش که فوت شدن پسره از پَس زندگی بر نیومد، اونهمه پول و ارث و میراث رو هم خرج خوش گذرونی کردن، پولا که تموم شد جدا شدن