2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

| مشاهده متن کامل بحث + 46575 بازدید | 417 پست
پاییزجان شما چندهفتته و چندم باید بری غربالگریه اولتو؟؟

من الان با سونو  یازده هفته و یه روزمه. دکترم برا شنبه برام غربالگری نوشته.منم از سونوگرافی محمد وقت گرفتم برا شنبه گفت دکترشون برا شنبه سلیمیه.اون چطوره؟من برا ازمایش خونش هم ازازمایشگاه دکترقلی زاده وقت گرفتم حس کردم اون قدیمتر و مجهزتره بهتر باشه.شما کی میرین غربالگری؟

اره من شنیدم میگن آقای طارمیان تو سونوگرافیه محمد کاش توپه و بهترین تشخیص دهنده جنسیت تو هفته های پا ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی خوبت.کاش برا طارمیان وقت میگرفتم.من سونو اولمو پیش حسین نژاد رفتم خیلی مهربون بود و همه چیو بهم خوب توضیح میدادو ضربان قلب نی نی رو هم برامون گذاشت.همراه هم راه میداد.شنیدم سونوگرافی محمد اگه شلوغ باشه همراه راه نمیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من شنیدم میگن آقای طارمیان تو سونوگرافیه محمد کاش توپه و بهترین تشخیص دهنده جنسیت تو هفته های پا ...

الان زنگ زدم با دکتر طارمیان وقت گرفتم وقت سلیمی رو کنسل کردم.خیلی ممنونم راهنماییم کردی دوست خوبم

الان زنگ زدم با دکتر طارمیان وقت گرفتم وقت سلیمی رو کنسل کردم.خیلی ممنونم راهنماییم کردی دوست خوبم ...

سلام عزبز دلم خواهش میکنم کارخوبی کردی طارمیان واقعا هیچ عیبی نیس تو کارش

من ۱۰هفته و ۴روزمه تاریخ غربالگریمم زده ۱۵اسفند هنوز خیلی مونده خوشبحالت ک شنبه موعدته حتما خبرشو بهم بگو گلم خوشحال میشم...

اتفاقا منم سونو اولم رو رفتم پیش حسین نژاد واقعا پزشک خوبیه و بادقت ضربان قلبشو ک گذاشت برام کیف کردم با کارش اخه اکثراینکارو نمیکنن ولی چندثانیه برای مادر واقعا ی دنیاس😍

آزمایشگاه دکترقلی زاده کجاست عزیزم من نمیشناسم بیزحمت آدرسشو لطف میکنی؟؟

چون ب احتمال زیاد نشه ک برم نیلو حالا هنوز تصمیم مشخص نگرفتم و دو دلم

سلام عزبز دلم خواهش میکنم کارخوبی کردی طارمیان واقعا هیچ عیبی نیس تو کارش من ۱۰هفته و ۴روزمه تاریخ ...

سلام عزیزم.عین برق و باد میگذره و زودی 15اسفند میشه. باشه عزیزم بهت میگم. اره منم از سونوگرافیه حسین نژاد خیلی راضی بودم برا منم ضربان قلبشو چندثانیه گذاشت خیلی حال داد.  برا همدیگه دعا کنیم. ایشالله که نی نی هامون سالم باشن و غربالگریمون خوب باشه. ازمایشگاه پاتوبیولوژی ومولکولی دکترقلی زاده: ورامین میدان امام خمینی خیابان 15 خرداد کوی شهیدان اکبری. ساختمان پزشکان سینا  تلفن:36250711

من تلفنی زنگ زدم وقت گرفتم.هزینه اش هم گفت 140تومن میشه 

سلام عزیزم.عین برق و باد میگذره و زودی 15اسفند میشه. باشه عزیزم بهت میگم. اره منم از سونوگرافیه حسین ...

انشاللع واقعا ازخدا میخوام بارداری خوبو لذت بخش با نی نی های سالم رو بهم عنایت کنه انشالله

ممنون بابت آدرس لطف کردی گلمممم

انشاللع واقعا ازخدا میخوام بارداری خوبو لذت بخش با نی نی های سالم رو بهم عنایت کنه انشالله ممنون با ...

سلام عزیزم. من شنبه رفتم غربالگری پیش طارمیان.خیلی دکتربدی بود.نذاشت فیلم بگیرم. همراه هم نمیذاشت بیاد داخل شوهرمو نزاشت بیاد تو دیگه من انقد اصرار کردم اخر گفت دودیقه فقط بیاد توو زود بره.اصلا احساس نداشت میگفت مگه تو سونو چی هست که بیاد ببینه.از غربالگریم هیچی رو به من توضیح نداد فقط یه عددایی رو به منشیش گفت نوشت بعد که سونوگرافی تموم شدو خواستم بپرسم غربالگریم چطور بود رفت سراغ یه بیمار دیگه و اصلا به بیمار اهمیت نمیداد.من خیلی پشیمون شدم که رفتم پیشش.جواب ازمایش هم انگلیسی بود هیچی ازش نفهمیدم منتظرم که دوشنبه هفته دیگه برم به دکترم نشون بدم برام بگه چی به چیه. حسین نژاد  چقد ماه بود.از من به تو نصیحت پیشش نرو. تازه جنسیت رو هم بهم نگفت. خیلی دکتر بیخودی بود.خیلی پشیمونم که پیشش رفتم.

سلام عزیزم. من شنبه رفتم غربالگری پیش طارمیان.خیلی دکتربدی بود.نذاشت فیلم بگیرم. همراه هم نمیذاشت بی ...

سلام عزیزم خوبی

عه جدی میگی چراااا اینجوری کردههههه اصلا ی همچین رفتارایی نداشت من همراه سونوهای خالم و زندایی ازاول تااخراش بودم خیلی مهربون رفتارکرد توضیح داد راجب همه چیز واقعا تعجب میکنم

ازاین جهت ک انگلیسیه طبیعیه چون برای همه غربالگریا اونطوریه حتی حسین نژاد

اگرم جنسیتو نگفته احتمالا نی نیت دختره پسرباشه میگن 

ولی واقعاجای تعجب داشت این رفتارایی ک باشماکرده

طارمیان ب مامانم سی دی داده بود توغربالگری 

چطورفیلم نزاشته بگیری🤔🤔🤔🤔🤔🤔

سلام عزیزم خوبی عه جدی میگی چراااا اینجوری کردههههه اصلا ی همچین رفتارایی نداشت من همراه سونوهای خا ...

خودمم تعجب کردم.اصلا غربالگریم به دلم نشست.اصلا اصلا هیچی رو بهم نگفت.احتمالا یااونروز یه مرگیش بوده یا هم که جدیده دیگه خوب نمیرسه.خیلی دلم میخواست فیلم بگیرم اما نذاشت.از شانس من بوده دیگه. برا انومالیم دیگه پیشش نمیرم

سلام عزیزم خوبی عه جدی میگی چراااا اینجوری کردههههه اصلا ی همچین رفتارایی نداشت من همراه سونوهای خا ...

حتی پرسیدم سی دی بهمون میدین گفت نه.جنسیتو گفت تو غربالگری اول زوده چیزی معلوم نمیشه که .اصلا اهمیت نمیداد

خودمم تعجب کردم.اصلا غربالگریم به دلم نشست.اصلا اصلا هیچی رو بهم نگفت.احتمالا یااونروز یه مرگیش بوده ...

اره پیشش نرو دیگ آنومالیتو اصلا وقتی راضی نبودی 

بنظرم بهترین گزینع همون حسین نژاده آنومالیمونوبریم پیشش

راستی ج آزمایش خونتو کی میدن؟؟

حتی پرسیدم سی دی بهمون میدین گفت نه.جنسیتو گفت تو غربالگری اول زوده چیزی معلوم نمیشه که .اصلا اهمیت ...

من ازمامانم الان پرسیدم گفت من سونو چهاربعدی رفتم ک سی دی تو هفته۱۱ جنسیتم گفته بود بهش

ولی دیگ ۴ بعدی بوده دیگ زحمت کشیده گفته اونم😂

اره پیشش نرو دیگ آنومالیتو اصلا وقتی راضی نبودی  بنظرم بهترین گزینع همون حسین نژاده آنومالیمون ...

اخه یه دختره منو از درمانگاه امیرالمومنین هم ترسوند.میگفت برادرزاده اش یه مشکلی داشته که تو غربالگری باید مشخص میشده اومده بوده امیرالمومنین تشخیص ندادن گفتن همه چی خوبه بچه هه که بدنیااومده دیدن بچه مشکل داره.البته اسم دکتره رونمیدونست چی بوده شاید یه دکتردیگه بوده