الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنگین میگیریم سر هر تیکه کلی حساسیت به خرج میدم الآنم فقط مونده وسایل بزرگ علاوه بر جهیزیه باید مامان و بابام پولی داشته باشند واسه چمدون داماد واسه طلا بهم هدیه بدن واسه لباس برا خودشون همین لباس ها نزدیک ۱۰۰ میلیون میشه
مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی
پنج روز دیگه میریم عروسی که ۸ سال نامزد بودن البته چون سن دختره کم بود صبر کردنبرای وامت جهیزیه نگرف ...
دیگه بعد از هشت سال ذوقی برا آدم نمیمونه منم دیگه هیچ ذوقی ندارم فقط دلم مرگ میخواد به نامزدم گفتم اگه تا قبل از عید لباس سفید عروسی تنم نکردی لباس سفید کفن تنم کن اونقدر دلم پره💔🖤
مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی