2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من پنج سال عقد بوده باشه😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 55 پست
باهاشون حرف بزن یه حرکتی بزنند خیلی بده ای شرایط

قرار شده سه ماه دیگه اما من باور ندارم💔💔 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

تو این 5 سال چیکار میکردین پس؟ وام ازدواج تون چی؟

وام ازدواج دادم جهیزیه اما یه جزیی برا جهیزیه شد دارم وسایل خوب میخرم همش الان مونده فقط تیکه های بزرگ

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به مامانم گفتم یهو رو کرد گفت چون تو آدم حسود و بد ذاتی هستی برا همین جور نمیشه!!!!که چی که قبل ...

والا ای حرفتم زیاد برا من خوش نبود یعنی چی دختر همسایه حاملست والا گوسفندم میتونه بزاهه

الان به مامانم گفتم یهو رو کرد گفت چون تو آدم حسود و بد ذاتی هستی برا همین جور نمیشه!!!!که چی که قبل ...

تو فقط 20 سالته چ عجله ای داری آخه😑

حتی اگه بری خونه ی خودت بازم زوده برا بچه دار شدن

کاربر جدید نیستم😁 

حالا خونه میشه گفت چراولی جهیزیه چرا؟دستتون تنگه یا سنگین میگیرین؟

سنگین میگیریم سر هر تیکه کلی حساسیت به خرج میدم الآنم فقط مونده وسایل بزرگ علاوه بر جهیزیه باید مامان و بابام پولی داشته باشند واسه چمدون داماد واسه طلا بهم هدیه بدن واسه لباس برا خودشون همین لباس ها نزدیک ۱۰۰ میلیون میشه

وا توهم تازه ۲۰ هستی چقدر مونده از کارهاشون یکسال دیگه تموم یانه؟

قرار شده تا قبل از عید امسال عروسی بگیرم 

پنج روز دیگه میریم عروسی که ۸ سال نامزد بودن البته چون سن دختره کم بود صبر کردنبرای وامت جهیزیه نگرف ...

دیگه بعد از هشت سال ذوقی برا آدم نمی‌مونه منم دیگه هیچ ذوقی ندارم فقط دلم مرگ می‌خواد به نامزدم گفتم اگه تا قبل از عید لباس سفید عروسی تنم نکردی لباس سفید کفن تنم کن اونقدر دلم پره💔🖤

پنج روز دیگه میریم عروسی که ۸ سال نامزد بودن البته چون سن دختره کم بود صبر کردنبرای وامت جهیزیه نگرف ...

وام ازدواجم فقط چند تا تیکه وسایل شد بخری