وام ازدواج دادم جهیزیه اما یه جزیی برا جهیزیه شد دارم وسایل خوب میخرم همش الان مونده فقط تیکه های بز ...
باید اول وسایل سنگین و بزرگ و گرون رو میخریدی بعد پول کم دستتون میومد وسایل ارزون رو میگرفتید که زودتر جمع بشه وسایل.حالا لازمم نیست کامل کامل جهیزیه بگیری بعدا رفتی خونه خودت بخر یا مادرت برات بیاره
عزیزم من دقیقا شرایط شما رو داشتم میدونم خیلی سخته تحمل هر دو طرف کم میشه فقط صبور باش دقت کن عزیزم به این حرفم صبور باشی تحملت ببر بالا اگه میخوای زندگیت بسازی خودت و شوهرت رو الویت قرار بده با هم برنامه ریزی کنید رو اون تمرکز کنید حرف مادرشوهر خواهر و مادر بزار کنار واسه زندگیت بجنگ من ۴دسال عقد بودم
5سال چه خبره نه مثل تو نه مثل من،، شب عقد بابام گفت ما رسم نداریم دختر،پسر پیش هم بخابن،شوهرم گفت لباسای زنمو جمع کنین ببرمش نشهد بعدش خونه خودمون،عروسی نمیخام بگیرم، با پادرمیونی پدر شوهرم قرار شد2ماه عقدبستگی داشته باشیم،بعدش عروسی، هنوز از نامزدم خجالت نیکشیدم که شد شوهرم
اشکالی نداشت؟ گذاشتن 4 سال عقد باشی/ مشکلی نداشتی با عقد زیاد؟
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست