2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من پنج سال عقد بوده باشه😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 55 پست
الکی حرص نخور سنتم که بالا نیست انشاالله

دعا کن بمیرم 🖤💔 من شب عروسیم تو تالار موقع رقصیدن یادم میاد چقدر صبر کردم چقدر زجر کشیدم💔

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

وام ازدواج دادم جهیزیه اما یه جزیی برا جهیزیه شد دارم وسایل خوب میخرم همش الان مونده فقط تیکه های بز ...

وام ازدواج می‌دادی وسایل سنگین اول برمیداشتی بعد توی کابینتی ها خیلی هاشون حذف میکردی 

دیگه چاره چیه گرونیه نمیشه مثل قبل جهاز خرید .من که دور بریام همین روش پیش میرن

تا میشه ساده بگیر .تا بری سر و خونه زندگیت 

انشاا... خوشبخت بشی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سال و نیمه عقدم عصبی شدم واقعا

من روزی هزار بار جلو همه نفرین خودم میکنم روزی هزار بار به نامزدم گوش زد میکنم و هفته ای سه بار دعوای مفصل با مامانمم درگیر میشم 💔💔

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

دعا کن بمیرم 🖤💔 من شب عروسیم تو تالار موقع رقصیدن یادم میاد چقدر صبر کردم چقدر زجر کشیدم💔

وا افسردگی گرفتیا از چی الان ناراحتی من فقط از این ناراحت بودم که دلم نمیخواست بالای ۲۵ عروس بشم 

وام ازدواج دادم جهیزیه اما یه جزیی برا جهیزیه شد دارم وسایل خوب میخرم همش الان مونده فقط تیکه های بز ...

باید اول وسایل سنگین و بزرگ و گرون رو میخریدی بعد پول کم دستتون میومد وسایل ارزون رو میگرفتید که زودتر جمع بشه وسایل.حالا لازمم نیست کامل کامل جهیزیه بگیری بعدا رفتی خونه خودت بخر یا مادرت برات بیاره

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

عزیزم من دقیقا شرایط شما رو داشتم میدونم خیلی سخته تحمل هر دو طرف کم میشه فقط صبور باش دقت کن عزیزم به این حرفم صبور باشی تحملت ببر بالا اگه میخوای زندگیت بسازی خودت و شوهرت رو الویت قرار بده با هم برنامه ریزی کنید رو اون تمرکز کنید حرف مادرشوهر خواهر و مادر بزار کنار واسه زندگیت بجنگ من ۴دسال عقد بودم 

عزیزم من دقیقا شرایط شما رو داشتم میدونم خیلی سخته تحمل هر دو طرف کم میشه فقط صبور باش دقت کن عزیزم ...

نه عزیزم می‌خوام بمیرم 

5سال چه خبره نه مثل تو نه مثل من،، شب عقد بابام گفت ما رسم نداریم دختر،پسر پیش هم بخابن،شوهرم گفت لباسای زنمو جمع کنین ببرمش نشهد بعدش خونه خودمون،عروسی نمیخام بگیرم، با پادرمیونی پدر شوهرم قرار شد2ماه عقدبستگی داشته باشیم،بعدش عروسی، هنوز از نامزدم  خجالت نیکشیدم که شد شوهرم

وا افسردگی گرفتیا از چی الان ناراحتی من فقط از این ناراحت بودم که دلم نمیخواست بالای ۲۵ عروس بشم

😭😭

سنگین میگیریم سر هر تیکه کلی حساسیت به خرج میدم الآنم فقط مونده وسایل بزرگ علاوه بر جهیزیه باید ماما ...

خب پس واسه همینه دیگه یکم سبک بگیرین

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من ۴ سال بودم سنت اگه کمه الکی حرص نخور

اشکالی نداشت؟ گذاشتن 4 سال عقد باشی/ مشکلی نداشتی با عقد زیاد؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست