2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من پنج سال عقد بوده باشه😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 55 پست
پنج روز دیگه میریم عروسی که ۸ سال نامزد بودن البته چون سن دختره کم بود صبر کردنبرای وامت جهیزیه نگرف ...

مشکلی نداشتن با اینکه 8 سال نامزد بودن؟

دختره  چندسالش بود ؟

الان چندسالشه؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نهایت یه سال .یع سال ونیم ..چه خبره ۵ سال و ۸ سال

از گشادی اقا داماد عزیزم پسره ۸ ساله ن میره سر ی کار درست و حسابی ن خونه داره حتی نمیره دنبال خونه ک اجاره کنه

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

از گشادی اقا داماد عزیزم پسره ۸ ساله ن میره سر ی کار درست و حسابی ن خونه داره حتی نمیره دنبال خونه ک ...

خوب این چه ازدواجیه ..نباشه بهتره که. فقط اسمش تو شناسنامته و میاد کیفشو میبره ومیره بدون مسیولیت میچرخه ..چه مسخره

دختره ۱۱ سالش بود باباش بخاطر پولدار بودن پسره داده بودبعضی وقتا مثل مهمون میرفت خونشون تا چند وقت پ ...

وااا ۱۱ سال رسما بچه هست

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

سنگین میگیریم سر هر تیکه کلی حساسیت به خرج میدم الآنم فقط مونده وسایل بزرگ علاوه بر جهیزیه باید ماما ...

خب پس خودت مقصری

دست پایین میگرفتی ،تا الان سر زندگیت بودی

اینقدر فشار مالی به خانوادتون آوردی

تازه طلبکار هم هستی عزیزم؟؟@!