2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خدادخیرتون بده چشم حتما منم هرچی استفاده کنم میگم بهتون و سیو میکنم تامیک تونا ولی فعلا همین ز ...

اون آقا تاپیک زده بود؟

کاش میدونستم چقدر طول می‌کشه چون من دوماه که بگذره ناامیدمیشم

اون آقا تاپیک زده بود؟کاش میدونستم چقدر طول می‌کشه چون من دوماه که بگذره ناامیدمیشم

نه تو نظرات یکی گفته بود گفته بود حتی دوستش موش سوخته بود و درنمی یومد و با تخم مرغ رویش مجدد داشته. بنطرم تا عیدا صبر کن درسته خسته میشید ولی در عوض عید انشالله نوهاتون خوب شده و همه خستگی تون میره . منم میخام تا عید ادامه بدم میخاین اگه میدونید باهم بگیم انروز چی بزنیم که انگیزه پیدا کنیم 

نه تو نظرات یکی گفته بود گفته بود حتی دوستش موش سوخته بود و درنمی یومد و با تخم مرغ رویش مجدد داشته. ...

باشه بهتره حداقل تنها نیستم 

خب من فردا تخم مرغ میزنم به سرم میرم رزماری و...میخرم 

قرص هم تونستم میگیرم 

باشه بهتره حداقل تنها نیستم خب من فردا تخم مرغ میزنم به سرم میرم رزماری و...میخرم قرص هم تونستم میگی ...

اره اینجوری انیگزه داریم رزماری هم عالیه با گزنه و دم اسبی میخک جوشونده شا بزنید. تونیک هم بخرید ک هر شب بزنید اچ تی ۱ بخرید اگه  ریزش ندارید