چه حرف قشنگی. هیچی همون طور عاشقش بودم و دلم میخواست کمکش کنم امیدواریش بدم . خیلی نامردی کرد درحقم حالا غیر ریزش و کم پشتی موهام من رنگشم بد کردم مشکی کردم موها خودم قهوه ای بود انشالله خوب شم استوری بزارم حالشا بگیر حتی یکسال دیگه
چجوری استفاده میشه روزانه یا چندروز درمیون؟من حمام هم زیاد میرم روزانه3الی4بار موهامم خسته شدم ازبس ...
خوب اگه ۳ الی ۴ بار میرید حمام که خیلی خوبه هر سری بزارید . اگه سرتون چربه سفیدیشم بزارید.. کلا اگه یه روز نه یه روز باشه که عالیه. نگران نباشید انشالله درمیاد . تخم شنبلیله هم خیلی شنیدم خوبه بزارید خیس بخوره و بزنید. میدونم خسته کنندس منم خودم خیلی خسته شدم ولی میگم تا عید تلاش مونا بکنیم
بله حتما..ببینید درمالیست اچ تی ۱ واسه رویش مجدد هست و اچ تی دو واسه ریزش من دکتر اول اچ تی ۲ را داد . اگه ریزش ندارید اچ تی ۱ بزنید و بعد که در اومد انشالله واسه ماتدگاریش اچ تی ۲ را باید حتما بزنید
من هرکاری کردم بهتون میگم بی زحمت شماهم بگو اگرموثر بود من ماینوکسیدیل18درصد میزنم به یک متخصص دیگه ...
ممنون خدادخیرتون بده چشم حتما منم هرچی استفاده کنم میگم بهتون و سیو میکنم تامیک تونا
ولی فعلا همین زرده تخم مرغ شنبیلیله و حنا و مورد و جوشونده گزنه ززماری دم اسبی و میخک و ایناست برناممم با همین قرص المان فیت و تونیک درمالیست.
۸ درصد زیاده پوست سرتون ملتهب نشه..انشالله از چیزای دیگه نتیجه میگیرید و دیگه سراغ مابتوکسیدل نمیرید. واقعا یه آقایی میگفت من فقط با زرده تخم مرغ موهام در اومد انشالله واسه شما هم جواب میده