2777
2789
حالا زرده تخم مرغ بهتره حنا بیشتر برا تقویت ساقه هست چاره ای نداریم منم خسته شدم ولی میگم بزاز تا عی ...

چجوری استفاده میشه روزانه یا چندروز درمیون؟

من حمام هم زیاد میرم روزانه3الی4بار 

موهامم خسته شدم ازبس حنا زدم 

الان اینقدر ریخته که دیگه کف سرم پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرض کن همین بلا سرخودش میومد خودت چه میکردی؟

چه حرف قشنگی. هیچی همون طور عاشقش بودم و دلم میخواست کمکش کنم امیدواریش بدم . خیلی نامردی کرد درحقم حالا غیر ریزش و کم پشتی موهام من رنگشم بد کردم مشکی کردم موها خودم قهوه ای بود انشالله خوب شم استوری بزارم حالشا بگیر حتی یکسال دیگه

چه حرف قشنگی. هیچی همون طور عاشقش بودم و دلم میخواست کمکش کنم امیدواریش بدم . خیلی نامردی کرد درحقم ...

انشالا که هرچی زودتر خوب بشی حتی بهتر ازقبل 

غصه نخور گفتم که عمه م هم همینطوری شد 

رنگ موهاشم افتضاح شده بود بنفش شده بود و کم پشت باروغن و...درستش کرد 

چجوری استفاده میشه روزانه یا چندروز درمیون؟من حمام هم زیاد میرم روزانه3الی4بار موهامم خسته شدم ازبس ...

خوب اگه ۳ الی ۴ بار میرید حمام که خیلی خوبه هر سری بزارید . اگه سرتون چربه سفیدیشم بزارید.. کلا اگه یه روز نه یه روز باشه که عالیه. نگران نباشید انشالله درمیاد . تخم شنبلیله هم خیلی شنیدم خوبه بزارید خیس بخوره و  بزنید. میدونم خسته کنندس منم خودم خیلی خسته شدم ولی میگم تا عید تلاش مونا بکنیم

میشه ازتونیک تون واسم عکس بگیرید بفرستید

بله حتما..ببینید درمالیست اچ تی ۱ واسه رویش مجدد هست و اچ تی دو واسه ریزش من دکتر اول اچ تی ۲ را داد . اگه ریزش ندارید اچ تی ۱ بزنید و بعد که در اومد انشالله واسه ماتدگاریش اچ تی ۲ را باید حتما بزنید

انشالا که هرچی زودتر خوب بشی حتی بهتر ازقبل غصه نخور گفتم که عمه م هم همینطوری شد رنگ موهاشم افتضاح ...

مرسی از امیدواری و انگیزه تون 🥹 انشالله شما هم خوب میشید اینا که گفتم عالین

مرسی از امیدواری و انگیزه تون 🥹 انشالله شما هم خوب میشید اینا که گفتم عالین

من هرکاری کردم بهتون میگم 

بی زحمت شماهم بگو اگرموثر بود 

من ماینوکسیدیل18درصد میزنم 

به یک متخصص دیگه که مراجعه کردم و بهش گفتم

گفت من تعجب میکنم چطور فشارت بالاپایین نشده 

نمی‌دونم چرا من این بلا سرم اومد فقط 

من هرکاری کردم بهتون میگم بی زحمت شماهم بگو اگرموثر بود من ماینوکسیدیل18درصد میزنم به یک متخصص دیگه ...

ممنون خدادخیرتون بده چشم حتما منم هرچی استفاده کنم میگم بهتون و سیو میکنم تامیک تونا 

ولی فعلا همین زرده تخم مرغ شنبیلیله و حنا و مورد و جوشونده گزنه ززماری دم اسبی و میخک و ایناست برناممم با همین قرص المان فیت و تونیک درمالیست. 

۸ درصد زیاده پوست سرتون ملتهب نشه..انشالله از چیزای دیگه نتیجه میگیرید و دیگه سراغ مابتوکسیدل نمیرید. واقعا یه آقایی میگفت من فقط با زرده تخم مرغ موهام در اومد انشالله واسه شما هم جواب میده