2777
2789
درست میشه فقط ارثی و هورمونی درمان نداره

نه خوب مو سوخته هم خیلی هاش بر نمیگرده ولی حتما زرده تخم مرغا بزنید یکی تو همین نی نی سایت آقا هم بود میگفت فقط با همین موهاش در اومده و شنبلیله هم عالیه درسته خسته کندس ولی تادعید انشالله جواب میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ و...چطوری درست میشن؟

اگه موهات چربه سفیدی هم بشکن با زرده یک ساعت قبل حمام بزن. یا دو ساعت روش پلاستیک بکش..تخم شنبلیله هم خوبه بزار خیس بوخوره یک شبانه روز و بزن کف سرت عالی رویش میاره

من عمه م مثل شما موهاش سوخته قرص هیرویت میخورد با روغن کرچک و...موهاش کامل دراومد نگران نباشید

جدی چه خوب ..کلا نه تنها طاهرم زندگیمم نابود کرد رلم ترکم کرد😥 انشااله شما هم خوب میشید ولی این تونیک درمالیست واسه هر نوع ریزشیه بهترین دکتر اصفهان داد انیقدر مطمین بود گفت چشماتا ببند دو ماه دیگه باز کن. بنطرم بگیرید 

اگه موهات چربه سفیدی هم بشکن با زرده یک ساعت قبل حمام بزن. یا دو ساعت روش پلاستیک بکش..تخم شنبلیله ه ...

چی بگم دیگه خسته شدم ازبس حنا زدم و...

ازبس بقیه مسخره میکنن هم اعصاب نمونده واسم 

بخوام هم بکارم باید تاآخر عمر ماینوکسیدیل بزنم 

چی بگم دیگه خسته شدم ازبس حنا زدم و...ازبس بقیه مسخره میکنن هم اعصاب نمونده واسم بخوام هم بکارم باید ...

حالا زرده تخم مرغ بهتره حنا بیشتر برا تقویت ساقه هست چاره ای نداریم منم خسته شدم ولی میگم بزاز تا عید بزنم و تلاش کنم . ماینوکسیدل چرا خوب بجاش رزماری بزن تاثیرش مثل همه 

شریکی که بخواد به خاطر چهارتا تارمو نباشه می‌خوام که صد سال سیاه نباشه

دقیقا 😥ولی خوب خیلی دوسم داشت و حق داره زشت شده بودم . اینقدر بعد قراری که داشتیم با همین موهای اسیب دیدم سرد شده ازم که منم از سردیش ازش منتفر شدم خداراشکر ولی آخرش دلم برا میسوزه از سرنوشتم که شانس ندارم همه میرن ارایشگاه منم رفتم اینطور شد😥