2777
2789
نمیتونه اول اینکه ۳ تا بچه داره دوم هم هیچ کس نداره سوما طلاقش نمیده

طلاق میتونه بگیره چون شوهرش مگ نمگی متجوازه بعد ۳ تا بچه ک چیزی نی میتونه باز ازدواج کنه در ضمن این چیزاییک گفتی ممکنه ی زشت هم بهش دچار بشه 

به نظرم همه جای دنیا همینه

یه فروم بودم اکثرن آمریکایی‌ها عضو بودن که ظاهرشون پایین‌تر از میانگین محل زندگی‌شون بود

اکثرن زندگی‌های غمگینی داشتن

حالا ایران شاید چون قوانین و عرف ضدزن داره سخت‌تر هم باشه برا خانم‌ها، ولی زیبایی همه‌ جا مهمه و باعث جهش پیشرفت میشه 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجازیا به درد نمیخورن هزار تا دروغ میگه نقشه میکشه من خرم مگه

والا من با هرکی اشنا شدم همون بود  چ بسا بهتر منتها اوناییم ک دروغ میگن عزیزم نمیتونن ادامه بدن و زود لو میرن

درسته ولی راحت با قیافش میتونه ازدواج کنه دوباره

چرا فکر می کنی همه چی قیافه است پسر یکی از اقواممون با یه دختری  همه چی تموم از ظاهر ازدواج کرد ولی اخلاقش صفر  کسی نمی تونه تحملش کنه حتی شوهرش

خوب دیگه رسیدی به همون چیزی که میخوای وقطعا موفقیت های بهتری در پیش رو داری اگه خودت رو لایق بدونی

آره عزیزم ولی به نظرم موفقیت اونجاست که بگی آخیش چه راه خوبی اومدم، ولی ما رسیدیم به اینکه چه اشتباهی کردم😔

چرا فکر می کنی همه چی قیافه است پسر یکی از اقواممون با یه دختری همه چی تموم از ظاهر ازدواج کرد ولی ...

خب منم یکی دیدم زشتم بود اخلاقم نداشت این چیزی ک میگی ینی خشگلا بی اخلاقن!

منم نگفتم همه چی قیافست 

طلاق میتونه بگیره چون شوهرش مگ نمگی متجوازه بعد ۳ تا بچه ک چیزی نی میتونه باز ازدواج کنه در ضمن این ...

اصلا شرایط طلاق نداره شوهرش اراذل اوباش هست بچه‌ هاش هم بی سرپرست میشن 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

دوست دارم یه چیزی رو بعنوان یک زن ۳۳ ساله ی باتجربه بهت بگم . من خیلی آدما و زنها رو دیدم . کسی که زیبایی داره ممکنه پول داشته باشه و یکی عاشقش بشه ولی واقعا اخلاق خوب درون زیبا صفات زیبای درونی هست که ادامه یک زندگی خوب رو تضمین میکنه . خیلی زنها رو دیدم که زیبان یا اینکه پول دارن ولی از بس درون زشت و حسودی دارن زبون تند و تیزی دارن دل سیاهی دارن دلم نمیخواد از صد کیلومتری شون رد بشم

اگر زیبایی هست یا پول خداروشکر ولی حتما اخلاق داشتن صفات خوب اخلاقی درون زیباداشتن واجبه براهر انسانی نه فقط زن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خوب پولدار کجا بود؟ خواستگارای من تا الان نخاله بودن پولداراش هم به درد نمیخورن مثلا۱۳سال بزرگترنبعد ...

عزمزم شمام داری خودتو تخریب می کنی ها

۱۳ سال بزرگتر که اسمش نخاله نیست شاید آرزوی خیلیا باشه اون شخص اما شما احتمالا چون سنت کمه یه مقدار ناپخته شاید فکر کنی که این چیه در حالیکه شخصیت آدم ملاک باید باشه و داشته هاش به ویژه دست آورد های شخصیش نه ظواهر که موهبت شانسی بودن  (البته اقتضای سنته منم مثل شما بودما ) در نهایت خواستم بگم تو هم خواستگار خوب داشتی و داری ولی زاویه دیدت متفاوته 

منم اینطور بودم کسی که من رد میکردم همکارم که هم سنم بود خودش می گفت به من معرفیش کنید ک باهاش ازدواج کرد همه جا هم پزشک میده چون معیار اون پول بود معیار من تحصیلات من بخاطر نداشتن تحصیلات رد کردم اون بخاطر پول خودش خواست بهش معرفیش کنن میخوام بگم ما فقط سلیقه هامون متفاوت بود اون آدم آدم بدی نبود ازدواجم خوبم داشت در نهایت

والا من با هرکی اشنا شدم همون بود چ بسا بهتر منتها اوناییم ک دروغ میگن عزیزم نمیتونن ادامه بدن و زو ...

خوب میگم من اهلش نیستم بیافتم تو خیابون یا مجازی شوهر پولدار تور کنم. فقط یه دانشگاه میرم و مدرسه اونم با اسنپ میرم و برمیگردم کسی منو نمیبینه. بعد اگه ببینن کراش بزنن انقدر چشم غره میرم که طرف جرئت نمیکنه شماره ای چیزی بده.

پس همین کپمو بذارم تو خونه بهتره😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آخه عزیزم ماها که وقت کارهای زیبایی نداریم در رقابت با اونایی که خیلی وقت میذارن برای ظاهرشون میبازی ...

من متاسفم که به این نتیجه رسیدی. من هم فکر میکنم زیبایی تمام قضیه نیست. ببین حتما یه اشکالی یک جایی وجود داره. اون رو باید پیدا کنی. 

من وقتی به دور بریام‌ میگم انسان نباید تک بعدی رشد کنه 

منو میخورن که تو اشتباه میکنی 

هم درس مهمه ، هم یادگیری مهارت مهمه، هم در کنارش ورزش و رسیدگی به خود مهمه ، هم در کنار اینا تفریح مهمه‌ 

الان با چند تا کار زیبایی همه خوشگل میشن‌ ، دیگه زیبایی که حسرت نداره ، میشه در کنار درس خوندن هم انجامش داد 

الان من هم کار میکنم هم درس میخونم ولی کنار اینا وقت باشگاه و آرایشگاه هم میگیرم‌ ، وقت فیشال‌ پوست هم میگیرم

نمیشه که فقط بکوب درس بخونی 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️