2777
2789
عنوان

با نامزدم تموم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست
وای خدا یچی بگم باورت نمیشه ی همسایه داریم مجرده جدیدنا اومده بعد ی چیزی شده بود خنده دار بود تعریف ...

برای اعتیادشه

همسایه ما توی توهم زنشو در حال رابطه میدید... درصورتی که زنش تنها بوده وتون واقعا توهم میزد... 

بس کن به خودت بیا.. ناراحت نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد و شک که جزو بدترین اخلاقاستتو سنی نداری، کلاهتم افتاد پشت سرتو نگاه نکنمن ۹سال عمرو گذاشتم پا ...

عزیزدلممم🩷

واقعا صبر میخاد واقعا خستگی داره واقعا اعصاب میخاد من خیلی تحمل کردم تاهمین الانشم خیلی زیاد 

اما شاید باورت نشه میپره بهم میگه تو منو جلو خانوادم شرمندم کردی اونا گفتن ببین دختره چقد پات میمونه چون میدونستن نمیمونی:) 

ویجوری رفتار میکنه باهام و حرفاش بیاو ببین من ک اصلا حوابی دیگه نمیدم بهش  

وای خدا یچی بگم باورت نمیشه ی همسایه داریم مجرده جدیدنا اومده بعد ی چیزی شده بود خنده دار بود تعریف ...

ببین همسر منم شکاک اما چیزی نمیکشه  شکاک بددل حتی خونه خاله دایی هامو نمیزار برم چراچون پسر دارن 

۲۱ سالمه اما اندازه ی ادم ۳۰ ساله شکشته شدم  خودتو نجات بد مثل من خونه نشین افسرده میشی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ببین همسر منم شکاک اما چیزی نمیکشه شکاک بددل حتی خونه خاله دایی هامو نمیزار برم چراچون پسر دارن ۲۱ ...

من تنها مشکلم اینه که باهاش رابطه کامل داشتم 

دکتر ترمیم سراغ دارم اما میترسم هم میترسم انجام بدم و هم میترسم انجام ندم 

دلیلم هم برا موندن باهاش ک هی وسوسه میشم و ترس سراغم میاد همینه

من تنها مشکلم اینه که باهاش رابطه کامل داشتم دکتر ترمیم سراغ دارم اما میترسم هم میترسم انجام بدم و ه ...

نترس ترمیم کن معلوم نیس من دیدم کسایی ک انجام دادن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
یبار رابطه نبود اخه بعدم کامل بود خیلی اشتباه کردم هی ازین میترسم اما ب این فکز میکنم ک ب قول خودت ا ...

مشکلی نیست بالاخره اشتباه پیش میاد 

بقول شطرنج بازا حرکت بعدیت از اشتباه قبلیت مهمتره

مطمئن باش تصمیم درستی گرفتی و بهش دیگه فکر نکن هرچی بوده گذشته و گذشته درگذشته

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...