2777
2789
دکترا دارم و استخدام شدم ولی در حد یه کارمند معمولی حقوق میگیرم متأسفانه

خوب دیگه رسیدی به همون چیزی که میخوای وقطعا   موفقیت های بهتری در پیش رو داری اگه خودت رو لایق بدونی 

سلام 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم ماها که وقت کارهای زیبایی نداریم در رقابت با اونایی که خیلی وقت میذارن برای ظاهرشون میبازی ...

به نظرم هردو باهم میشم

من رشته سختی درس میخونم، دوساله که دارم واسه یه ازمون بزرگ میخونم

در کنارش عملای جراحی زیبایی حتی، ژل و بوتاکس و ...، کارای پوستی، روتین پوستی و تغییر وزنم سرجاشه

مهم بودن ظاهر، حتی واسه ماهم هست، این نیست که بگیم ما خودمون ظاهر بقیه برامون اهمیتش صفره

البته مهمتر از زیبا بودن، نداشتن نقص خاصی در صورت، استایل مناسب فرم بدن و تمیزی و شیک پوشی مهمه

به هر حال جهان به سرعت زیادی در همه ی جهات داره جلو میره و پیشرفت میکنه، کمال طلب باشیم و بخوایم پرفکت باصیم، باید مناسب با این سرعت ماهم بدویم و تلاش کنیم و چندتا چیزو باهم هندل کنیم

ربطی ب اویزونی نداره !با پولدار دیت کن ازدواج کن البته قبلش عاشقم بشو

خوب پولدار کجا بود؟ خواستگارای من تا الان نخاله بودن پولداراش هم به درد نمیخورن مثلا۱۳سال بزرگترن

بعد من معلمم محجبم از کجا پیدا کنم🥲

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قیافه همه جا مهمه شما چند تا رمان خارجی بخون و مستند ببین متوجه میشی همه جای دنیا زن ها گله دارن که ...

عزیزم قسمت مهم صحبتم این بود که چرا تلاش جواب نمیده چقدر دیگه باید تلاش میکردیم و نکردیم، و کاش به جایی نمیرسیدیم که بگیم کاش به جای درس خوندن راه دیگه ای رفته بودیم

درسته ولی راحت با قیافش میتونه ازدواج کنه دوباره

نمیتونه اول اینکه ۳ تا بچه داره دوم هم هیچ کس نداره سوما طلاقش نمیده 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خوب پولدار کجا بود؟ خواستگارای من تا الان نخاله بودن پولداراش هم به درد نمیخورن مثلا۱۳سال بزرگترنبعد ...

از تو مجازی هستن کسایی ک سنشون کمه و پولدارن تازه باشخصیتن و متعهد البته قبلش کلا شرایطشو دربیار وگرن دیت اولم اشتباهه

آخه عزیزم ماها که وقت کارهای زیبایی نداریم در رقابت با اونایی که خیلی وقت میذارن برای ظاهرشون میبازی ...

منم خیلی درس خوندم میگم کاش همه اون سالها برگرده ویه کار وحرفه ی دیگه رو دنبال می کردم

از تو مجازی هستن کسایی ک سنشون کمه و پولدارن تازه باشخصیتن و متعهد البته قبلش کلا شرایطشو دربیار وگر ...

مجازیا به درد نمیخورن هزار تا دروغ میگه نقشه میکشه من خرم مگه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آخه ماهایی که خانواده پولدار نداشتیم ، راهی جز درس خوندن نداشتیم برای به پول رسیدن، ولی بازم نرسیدیم ...

اغراق نکن 

شایدم هم به پول رسیدی تا حدی هم به موفقیت 

و هم چهره ت اونطور که داری می کوبی تو سر مال نیست مگه یه آدم ۳۴ ساله شکسته میشه اصلا ؟ پس زیبایی شما از دست نرفته 

اما احتمالا سخت گیری و موشکافانه عیب رو خودت میزاری به نوعی کمال گرایی انتخاب شده داری 

با خودت مهربون تر باش 

مطمئن باش دیر نیست برای توام میشه سنی نداری موفقی قیافه آدم ۳۴ هم اونقدی نیاز به تعمیرات نداره کافیه نگاهت مهربون تر بشه با خودت واقعا حد و مرز دیگران تغییرر میکنه در مواجهه باهات