2777
2789

من خودم درس می خونم چون درس خوندن رو دوست دارم واقعا هیچی هم نشه یا بشه یا نشده باشه از هیچکس طلبکار نیستم بخاظرش 

مشکل اونجاییه که با دعوت به تحصیلات برای آدمها ارزش کاذب ساخته شد

نباید درس و تحصیلات رو اینقدر بولد می کردن تو جامعه که همه بخوان برن سمتش تا بعد ناراحت بشن چرا حالا که فلان مدرکو داریم جایگاهمون فلان جاست

دوست دارم یه چیزی رو بعنوان یک زن ۳۳ ساله ی باتجربه بهت بگم . من خیلی آدما و زنها رو دیدم . کسی که ز ...

یه خانم می شناسم که خیلی بداخلاق مدام از همه چی می ناله و سالن زیبایی داره و میگه من پول ندارم و از این حرفا ،،،در حالیکه هم خودش پولدار هم شوهرش و ماشین وخونه آنچنانی داره و حاضر برا پول امه کار بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم شمام داری خودتو تخریب می کنی ها۱۳ سال بزرگتر که اسمش نخاله نیست شاید آرزوی خیلیا باشه اون شخص ...

اخه همینجا تاپیک بزنی بگی شوهرت۱۳،۱۴سال بزرگتره همه میگن چه عیب و نقصی داشتی مگه رفتی بهش..

معیار من همه چیزه هم پول هم فرهنگ هم تحصیلات و اخلاق و خانواده و...پیدا میشه؟😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اغراق نکن شایدم هم به پول رسیدی تا حدی هم به موفقیت و هم چهره ت اونطور که داری می کوبی تو سر مال نیس ...

عزیزم متاسفانه خیلی خیلی آسیب دیدم چون فکر میکردم با در نهایت برای خودم کف میزنم و به خودم آفرین میگم ولی سخت اشتباه کردم، نسبت به ۱۰ سال پیش ۲۰ سال پیر شدم 

آره عزیزم منم با شما موافقم ولی خب غالب آدمهایی که خیلی تلاشگرن آدمهای سختی کشیده و صبور و خوبی هم ه ...

اما از نظر کسایی که سطحی نگرن اونطور دیده میشن

باید بدونی تو هر جامعه ای فقط عده اندکی بسیار فهیمن به جز اون عده قلیل که ارزش گذاری شون بر مبنای موفقیت ک ذات زیباست سایرین ممکنه خیلی جاها اشتباه کنن 

تحقیقات متفاوتی تاثیر ظاهر رو در سو گیری افراد نشون داده تو کشورهای خارجی و پیشرفته هم هست اما تو کشور ما تاثیر این قضیه دیگه خیلی افراطی شده تا جاییکه با عمل های متعدد و آرایش همچنان با ادیت و... عکس هاشونو تو فضای مجازی به اشتراک میزارن و این یعنی وضع خیلی خرابه

عزیزم متاسفانه خیلی خیلی آسیب دیدم چون فکر میکردم با در نهایت برای خودم کف میزنم و به خودم آفرین میگ ...

امیدارم روزهای پیش رو بسیار،زیبا تر از آنچه میشه متصور بود رقم بخوره 

اما به گذشته و تلخی هاش بیش از حد بها نده 

آینده هنوز نیومده 

واقعا گاهی باور نمیکنی ولی عجیب قرعه به نام تو میشه ناامیدی چه سودی داره برات آخه 

یکم این فشارها رو رها کن 

جوونی المثنی نداره 

ورزش کن یکم هورمون های شادی ترشح بشه 

کاری برای زیبایی لازمه انجام بده 

فقط به حال خوبت در لحظه فکر کن 

آینده رو کی دیده ؟ مگه میتونی تضمین کنی که آینده خوبی پیش روت نیس؟ هیچ چیز مهم تر از حس و حال خوب خودت نیس رها کن هرچیزی رو که قراره بهت سخت بگیره حداقل تمرین کن آزاد و رها بودنو برای یه مدت کوتاه 

اگر میشه اسم رشتمو نگم عزیزم که شناخته نشم، ولی علوم پزشکی بودم

چقدر عالی 

زحمات شماها همیشه برای من و دور و وریام ارزشمنده لباستون مقدسه 

واقعا قشر زحمت کشی هستید

امیدوارم عمرتون با عزت باشه 

شک نکن روزای خوب تو راهه 

من خودم درس می خونم چون درس خوندن رو دوست دارم واقعا هیچی هم نشه یا بشه یا نشده باشه از هیچکس طلبکار ...

منم تمام این سالها با عشق درس خوندم و البته با آگاهی به اینکه اگر قراره به جایی برسم با تلاش خودمه و حامی مالی نداشتم ، ولی خب حقوق به مدرک دکترا در اروپا و آمریکا و کانادا کجا و حقوق ۲۷-۲۸ تومنی یه دکترا با رزومه پژوهشی و معدل بالا در ایران کجا 

اخه همینجا تاپیک بزنی بگی شوهرت۱۳،۱۴سال بزرگتره همه میگن چه عیب و نقصی داشتی مگه رفتی بهش..معیار من ...

اره پیدا میشه شک نکن 

اما دوست خوبم تو نی نی سایت دنبال تصمیم برای زندگیت نباش 

حتی بین دوستات دنبال نظر برای زندگیت نباش 

اول خودت و خانواده با توکل بخدا 

به کمک نیاز داشتی مشاور یا کسانیکه عاقل و بالغ بودنشون اثبات شده هست و شرایط شما رو کاملا درک میکنن نه یه سایتی که معلوم نیست ماها که نظر میدیم خودمون تو چه وضعی هستیم اصلا 

شاید کسی دلسوزانه هم نظز بده ها اما خب بنده خدا فکرش مناسب زندگی شما نباشه 

به دیگران چه ارتباطی داره همسر شما پول داره یا نه سنش و قیافه ش چطوره مهم اینه خودت بپسندی