2777
2789
عنوان

دخترا اتقاقا همه چیز به قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 182 پست
منم موافقم اصلا قیافه باعث اعتماد بنفس بالا میشه که این خیلی خوبه ولی تاحالا به این موضوع توجه کردی ...

من ک خیلی زیبا نیستم ک درک کنم این موضوعو عادیم😂

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه هیکل و طرز لباس پوشیدن و حرف زدن بنظرم اینا خیلی خیلی تو هر موردی مهمه.

اره تیپ و قیافه اولویته حتی اخلاقتم بد باشه تو برخورد اول ظاهره رو که داشته باشی به دل میشینی

عاشقم❤️

چون مردها نود درصد لذتشون تصویریه و با دیدنه...برای همین شما همیشه باید تروتمیز و خوشبو و لوند باشیا ...

خاستم نپسنده😂😕

طرف خودش دوتا دندون سالم تو دهنش نیست دوتا مو رو سرش نیست توقع جنیفر لوپز دارع

متاسفانه ما خانوما اعتماد بنفسمون پایینه کلا 

وگرنه اقایون خودشونو تا اینه نگاه نمیکنن ولی توقع اوناهم حتی دختر خوشگله

عاشقم❤️

تاکید بر مقدم بودن جنبه های جنسیتی زن از جمله قیافه و لوندی و مدل لب و فرم اندام و این چیزا بر توان ...

منم متاسفانه گفتم و تاپیک زدم با خوشی خنده نیومدم بنویسم بگم هورا وضع جامعه اینه اگر بری پیام هارو نگاه کنی خودم مخالف اینم اما این موضوع تو جامعه زیاد هست

عاشقم❤️

من بدون عمل خوشگلم همچین چیزی نیست خوشگلم باشی هیچکس تو رو واسعه خودت نمیخواد بیشتر تو آسیبی ، مثل ی ...

اره ولی دور از انسانیته این موضوع کسیو کنار بذاری ارزش های درونیش رو نادیده بگیری چیه قیافه نداره

مردم ترجیح میدن با یه حیون باشن اما فقط خوشگل

خوشگلی اون چی به تو اضافه میکنه اخه حالا پول بگیم اره بدردی میخوزه

عاشقم❤️

خاستم نپسنده😂😕طرف خودش دوتا دندون سالم تو دهنش نیست دوتا مو رو سرش نیست توقع جنیفر لوپز دارعمتاسفا ...

چون دخترا بهشون پا میدن

طرف زن و بچه دختره میره سگم نگاهش نمیکنه ولی دختره باهاش رل میزنه زن دومشم میشه 

از ماست ک بر ماست

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اگه دنبال کار در هر شرکتی هستیم و با آدم ظاهربین که پس فردا یه مورد قشنگتر میبینه خیانت میکنه قصد ازدواج داریم باید بگیم بله این نظر درسته.

آراستگی و آرایش تا یه حدی خوبه اما نه پلنگ بودن 

پلنگ را مرد هول دوست داره نه مرد سالم

من یه آبجی دارم این یدونه خواهرشوهر داره 

طرف دهه هفتادی هستش سه تا بچه آورده 

شوهرش اهل باشگاه و عطر و ادکلن و خلاصه از این مردای سانتی مانتاله 

بعد زنه به طور احمقانه ای اعتقاد داشت که شوهرم منو دوس داره خیلی ببخشید بخاطر همین تند تند بچه میارم تا بیشتر پایبند به زندگی بشه ، خواهرم میگه یه بار بهش گفتم ماشالا سه تا داری دیگه بخاطر اندام و قیافه خودتم که شده پروندشو ببند دیگه به شوهرت برس و فلان ، میگه برگشت گفت نه من بچه دوس دارم چهارمی رو هم میخوام بیارم 

چند سال گذشت خواهرم یه روز گفت اینا دارن جدا میشن ، میگه مرده برگشت گفت انقد زاییدی عین پیرزنا شدی من بچه میخوام چیکار وقتی از سرکار میام نه غذایی نه چایی نه خونه ی مرتبی نه اندام درست و حسابی داری نه به اون قیافت میرسی فقط درحال زاییدنی از ترس اینکه چهارمی رو هم حامله نشی نمیتونم سمتت بیام و فلان ، میگه نگو از قبل هم کاری کرده خواهرشوهره مهریشو بخشیده ، میگه اینو با سه تا بچه ول کرد رفت با یه پلنگ ازدواج کرد از اونایی که نصف عمرشو تو کلینک های زیبایی میگذره 

خلاصه به خودتون بیایید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫