2777
2789
عنوان

دخترا اتقاقا همه چیز به قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 182 پست

منم موافقم 

اصلا قیافه باعث اعتماد بنفس بالا میشه که این خیلی خوبه

ولی تاحالا به این موضوع توجه کردی که هرچقدر زیباتر باشی روند پیری برات سخت تره؟

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه هیکل 

و طرز لباس پوشیدن و حرف زدن بنظرم اینا خیلی خیلی تو هر موردی مهمه.

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

خیلی راجب عملیا بد حرف میزنین انگار حسودیتون شده

تنها چیزی که حسودی نداره عملیا و پلاستیکی ها هستن 

حتی پولم نداشته باشیم با یه وام آدم می‌تونه بره عمل کنه هزار تا کار کنه پس در نتیجه چیزی که دکتر ساخته حسادت نداره 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

چون مردها نود درصد لذتشون تصویریه و با دیدنه...

برای همین شما همیشه باید تروتمیز و خوشبو و لوند باشی

افرینششون اینجوریه چاره ای نیست..

حالا نه صرفا عملی ولی تروتمیز و خوش هیکل باشی بیشتر میپسندن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
فرض کن پسری با قد 160 میلیاردر هم باشه سگ نگاش نمیکنه

پس این همه مرد با این قد متاهل هستن چیه 

اتفاقا وضعیت کاملا معمولی دارن 

نمونه اش برادر شوهرم قدش ۱۶۰ قد جاریم ۱۶۸ ولی جاریم خیلی عاشقشه خداروشکر خوشبخت هم هستن و عاشقانه ازدواج کردن 

تاکید بر مقدم بودن جنبه های جنسیتی زن  از جمله قیافه و لوندی و مدل لب و فرم اندام و این چیزا بر تواناییهای انسانیش ،  تایید استفاده از زن به عنوان کالای جنسی  هست و اینکه عیبی نداره نگاهها به زن این باشه نه انسانی و وقتی هم که مثل الان از طرف یک زن این موضوع مطرح بشه خیلی خیلی بیشتر جای تاسف داره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من بدون عمل خوشگلم 

همچین چیزی نیست خوشگلم باشی هیچکس تو رو واسعه خودت نمیخواد بیشتر تو آسیبی ، مثل یه آدم بهت نگاه نمیکنند

ولی برعکسش تو فامیل میبینم 

الان پسرها پول رو نگاه میکنند شاغل باش و پولدار باشی با هر قیافه ای میخوای باش

زیبایی برای هر دو جنس مهمه نمیشه منکرش شد پسری هم قیافه نداره پول داره همینه ، یکی از نی نی سایتی ها داره شوهرشو واسعه همین ول میکنه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

۱۴۰۰ سال پیش شخص زن زنده به گور میشد ، در قرن ۲۱ ولی با جاافتادن چنین نگاهها و فکتهای چیپی ،  شخصیت زنان زنده به گور میشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پسره خیلی پولداره ؟

نه بابا این مورد های که من دیدم وضعیت مالی معمولی از جمله برادر شوهرم.

نه بابا این مورد های که من دیدم وضعیت مالی معمولی از جمله برادر شوهرم.

حالا خدا رو شکر من انقد قدم کوتاه نیست ولی دخترا مث قبل نیست هر پسریو قبول کنن باید تایپشون باشه 

کاربر اقام