2777
2789
خدا بگم چکارت نکنه😂گفتی بیماریه ی لحظه موندم چی بگم😂

من زدم ،اون ماهی که باردار شدم ،لتروزول و دوفامد و استرادبول هم می‌خوردم 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم ،اون ماهی که باردار شدم ،لتروزول و دوفامد و استرادبول هم می‌خوردم

مبارککککککه عزیزم😍

انشالله بسلامتی💐

برا منو بقیه هم دعا کن گلم😘

من قبل از اقدام ۴ماه دوفامد میخوردم دیگه اخرین پریود از روز سوم تا پنجم لتروزول هفتم هشتم نهم اج ام جی سیزدهم دوتا اچ سی جی بعداز سونو هم گفت تا ۱۰ روز دوتا استرادیول بخورم شمام اینجوری بود؟فولی شما سایزش چقدر بود؟

مبارککککککه عزیزم😍انشالله بسلامتی💐برا منو بقیه هم دعا کن گلم😘من قبل از اقدام ۴ماه دوفامد میخوردم ...

ممنون گلم من همیشه دعا میکنم همه دامنشون سبز بشه .من سه تا فولی داشتم 20ب بالا بودن.منم همینطور ولی استرادیول فک کنم از روز 8خوردم تا وقتی فهمیدم باردارم،چون به دکتری بهم گفت استرادیول اگ قطع کنی پریود میشی منم ترسیدم تا روز آزمایش خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم من همیشه دعا میکنم همه دامنشون سبز بشه .من سه تا فولی داشتم 20ب بالا بودن.منم همینطور ولی ...

زنده باشی عزیزم بازم مبارکت باشه😘

راجب استرادیول ممنون که گفتی حتما از دکتر میپرسم 💐

چطوری متوجه بارداری شدی از زمان شروع دارو تا زمانی که متوجه شدی بارداری علائمی هم داشتی؟من ۱۰ روز اچ سی جی زدم نمیدونم کی باید برم آزمایش یا بیبی بزنم

زنده باشی عزیزم بازم مبارکت باشه😘راجب استرادیول ممنون که گفتی حتما از دکتر میپرسم 💐چطوری متوجه بار ...

ممنون گلم دعا کن بسلامتی زایمان کنم.

من علایم تیرکشیدن که قبلاً هم سر اقداماتم داشتم ،فقط تنها چیزی که این ماه جدید بود این بودش که یکی دوروز بعد رابطه دل‌درد شدید داشتم و یکیم اینکه نزدیک موعودم سینه درد داشتم و سرگیجه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب استرادیول اینکه منم دکترم گفته بود از روز 8تا ده روز فک کنم دوتا بخورم .ولی تهران برای مشکل عفونت پیش یه دکتری رفتم و اونجا گفتم که اقدامم راجب استرادیول بهم گفت تا زمان آزمایش ادامه بده وگرنه اقدامت پوچ میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم دعا کن بسلامتی زایمان کنم.من علایم تیرکشیدن که قبلاً هم سر اقداماتم داشتم ،فقط تنها چیزی ک ...

انشالله گلم از خدا برات میخوام انقد راحت تو راهیتو دنیا بیاری که اصلا نفهمی تا ب خودت بیای ی کوچولوی ناز تو بغلت باشه😘

من قبلا هرماه علائم حاملی داشتم میگفتم صدرصد حاملم ولی پریود میشدم این ماه اصلا نه علائمی نه نشونه ای هچی انگار ن انگار 🤷‍♀️

راجب استرادیول اینکه منم دکترم گفته بود از روز 8تا ده روز فک کنم دوتا بخورم .ولی تهران برای مشکل عفو ...

من از ۱۵ سیکل شروع کردم ده تا روزی دوتا اخری فرداس و هفتم روز موعدمه زیاد بینش فاصله نیست بازم ب دکتر میگم ممنون بابت یاداوری💐

انشالله گلم از خدا برات میخوام انقد راحت تو راهیتو دنیا بیاری که اصلا نفهمی تا ب خودت بیای ی کوچولوی ...

اصلا به علایم نیست، من اصلا فک نمی‌کردم باردار باشم اتفاقا همون ماه کلی مسافرت رفتم  آرمان های قبل حالم بهتر بود اون سینه درد هم فک میکردم برا استرادیول هست ،فقط امیدت بخدا باشه ،داروهایی ک مصرف کردی داروهای خوبی هستن ،فقط اگددکترت هم گف استرادیول قطع نکن روزی یکی بخور بنظرمن ،چون من ماهی که استرادیول خوردم نتیجه گرفتم ،ماه های قبل قرص و آمپول بود ولی نتیجه ای نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40