سلام خواهرای مهربونم به دلیل استقبال بی نظیر و نوشته های دلی ایده ها جدید و حرف های قشنگ شما هفته پیش، تصمیم بر این شد 👏 که تاپیک های امام زمانی فعلا با تبادل نظر و گفت و گو بچرخه ..🗣️. تا همگی تو این محیط و محفل ها بیشتر با هم آشنا بشیم ، دوست امام زمانی پیدا کنیم 🫂 از ایده های هم استفاده کنیم🤳 و در کنار هم رشد کنیم و لذت ببریم 🌱 هم کلامی با شما باعث افتخار ماست🫶 تو مسیر امام زمان یار و یاور هم باشیم ...😃
میدونید وقتی امام زمان مون پرونده ما رو می بینند بابت گناهان مون خیلی اذیت میشند 😔 و برای ما استغفار و دعا میکنند
به نظرتون چیکار کنیم مراقبه خوبی داشته باشیم سمت گناه نریم؟چه طوری برنامه ریزی کنیم ؟
تو زمان پیامبر طرف پدرش مشرک بوده میشه مسلمان دختر گل قشنگیش یه همینه که اینقدر ایمانت به خدا محکم ب ...
نمیشه که تنها میمونم مثلا چه حوری ارتباطمو تو خوابگاه با هم اتاقیم قطع کنم
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا اعتقاد داشتم انقدر مسخره ام کردن و گفتن اینا خرافاته مشکوک شدم متاسفانه دور من ادم های معتقدی ن ...
عزیزم اگه نمیتونی اونا رو تغییر بدی و به سمت حق ببری ازشون فاصله بگیر .. ابد در پیش داریم .. ابدیت خودت رو به خاطر اونا خراب نکن . مگه میشه خرافات باشه همه ی عالم هستی اگه وجود داره به برکت امام زمان عج الله هست اگه ما روزی میخوریم به برکت امام زمان عج الله هست وگرنه ما بنده هایی نیستیم که خدا بخواد به خاطر ما جهان هستی رو حفظ کنه
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
فدای شمااستادم میگفت به نیابت از تمام شیعیان و اولیاء الله بخونید من اکثرا یادم میره ولی اونجوری خ ...
زنده باشی عزیزم تا زمانیکه چشمت روشن بشه به جمال آقاجانمون 😚
ممنون ان شاءالله حتما
خوش به سعادتت که توی مسیر راهت چنین استادی قرار گرفته ..
ان شاءالله خدا سرِ راه همگی مون استاد هایی بزاره که از اولیاء خودش باشن🤲🏻 و مسیر رو هموار کنن
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
عع الان دیدم از دست این کیبورد نه منظورم اشهد ان لا اله الله هست
آره کیبورد ها قاطی میکنن اگه خودکار هم باشن😄
چه جالب مممنون گفتی عزیزم ان شاءالله منم بگم موقع عصبانیت مخصوصا با بچه😬
به به خدا رحمتشون کنه یه حس خیلی خوبی به آیت الله بهجت دارم خدا رحمتشون کنهچهرشون بهم ارامش میده
الهی آمین
خوش به سعادتشون واقعا
نمیشه که تنها میمونم مثلا چه حوری ارتباطمو تو خوابگاه با هم اتاقیم قطع کنم
اگه نمیشه قطع کنی ، کم کن عزیزم
لازم نیست با همه صمیمی بشید مخصوصا مثلا توی خوابگاه ، ۴ سال دیگه معلوم نیست اون هم اتاقی ت کجا هست ولی اون اثرِ بدی که روی شما میزاره سالیان سال هست
زنده باشی عزیزم تا زمانیکه چشمت روشن بشه به جمال آقاجانمون 😚ممنون ان شاءالله حتما خوش به سعادتت که ...
از خودشون بخوایید
یه استادی هم هستند خیلی عالی حرف میزنند سخنرانی های فوق العاده زیبایی دارن راجع به اهل بیت و اینکه فوق العاده با سواد هستند و عاااااااشق امیرالمومنین علیه السلام اگه بخوایید معرفی کنم
مامانم یه حاجت داشت زندانی داشت میگه انقدر تلاش کردم نتونستم کاری کنم آخرش گفتم یا امام زمان منکه زندانیم رو از تو خاستم چرا کاری نمیکنی نمیدونم توهم زده یا واقعیه گفت امام رو دیدم اومد تو خونه دست همون زندانی رو از دستبند باز کرد گفت اینم زندانیت اینجوری ناراحت نباش دیگه .
مامانم میگه فرداس رفتم دنبال کارا قاضی گفت برو یه کف دست کاغذ هم بیاری حتی قولنامه هم قبوله زندانی رو آزاد میکنم ببر و زندانی آزاد شد
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم