2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14929 بازدید | 940 پست
🙂دعا کن برام دیگه خسته شدم

عزیزم خواستم از همینجا بهت بگم نه تنها ما که دوستات میشیم بهت افتخار میکنیم بلکه امام زمان عج الله بهت افتخار میکنه ... خسته نشو .. لبخند آقای غریب و همه کاره ی عالم رو داری .. چی بیشتر از این میخوای که نصیبت شده ؟! 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

نمازاول وقت ۴سالیه ک میخونم وهمیشه قران میخونم وزیارت عاشوراروزانه تقدیم میکنم ب اقام مهدی و بقیه ام ...

عزیزم اسمم فاطمه هست میشه منم دعا کنید من کم طاقتم.... دعا کنید گره زندگیم باز بشه با دستای آقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه کارایی انجام میدین؟ ک باعث رشد روح و بیداریتون شده ؟ممنون میشم بگین برامون ما هم بهره ببریم

آره واقعا لطفا بگید عزیزم ❤️ هر یک قدمی که ما هم به سوی خدا برداریم شما شریک میشید🙏🏻🙏🏻 @dokhtarebaharan‍ 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

باورت میشه من انواع نماز و ادعیه رو خوندم هیچی ندیدم؟؟؟

من دقیقا نمی‌دونم چی خوندید و به چه نیتی عزیزم ولی خیلی خودمونی از ته دل از امام زمان علیه السلام بخوابید به وقتش میشه.در مورد منم چند تا مورد پیش اومده و نشده چون اهل بیت که جادوگر نیستند عزیزم که ما هرچی بخواییم بگن چشم 

مداومت برگفتن ذکراستغفرالله خیلی میتونه کمک کننده باشه برای دوری از گناه

من ذکر   أَنْ  إِلٰهَ  ٱللَّٰهُ   رو زیاد میگم

به طرز عجیبی آروم میشم  مخصوصا موقع عصبانیت و مشکلات 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
😭😭خیلی قشنگ گفتید ..عزیزم نماز استغاثه رو به شکل میخونید ؟ همونی که بعدش یک دعا داره ؟ اگه سختتون ...

عزیزم مثل نماز صبح میخونید دو رکعت نماز عادی بعدش دعای سلام الله کامل تام.... به کذا و کذا که رسیدید حاجت خودتون رو میگید و باقی دعا رو میخونید .معجزه می‌کنه معجزه من به لطف خود آقا هر روز میخونم 

قبلا اعتقاد داشتم انقدر مسخره ام کردن و گفتن اینا خرافاته مشکوک شدم متاسفانه دور من ادم های معتقدی نیستن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

عزیزم مثل نماز صبح میخونید دو رکعت نماز عادی بعدش دعای سلام الله کامل تام.... به کذا و کذا که رسیدید ...

ممنون عزیزم توضیح دادی ❤️ خدا اجرتون بده 🤲🏻🤲🏻

خوش به سعادتتون ان شاءالله خدا توفیق بده همگی بخونیم 🤲🏻🤲🏻

خیلی التماس دعا 

قبلا اعتقاد داشتم انقدر مسخره ام کردن و گفتن اینا خرافاته مشکوک شدم متاسفانه دور من ادم های معتقدی ن ...

تو زمان پیامبر طرف پدرش مشرک بوده میشه مسلمان دختر گل قشنگیش یه همینه که اینقدر ایمانت به خدا محکم باشه که اصن تاثیر روت نزار و دستور داده خداوند که مومن باید اینحور مواقع دیگه ارتباطشو با این آدما قطع کنه 

ممنون از شما بابت تاپیک قشنگتون دل امام غریبمون شاد شده حتما

ان شاءالله که همین اینطور هست 

ان شاءالله صاحب‌الزمان  دل تک تک کاربرای این تاپیک رو شاد و حاجت روا کنه 

الاهی آمین 

بابای مهربونم مهدی جان حاجت من ظهور شماست 

دیدن چهره ی شماست بوسیدن دستان شماست😭

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
من ذکر أَنْ إِلٰهَ ٱللَّٰهُ رو زیاد میگمبه طرز عجیبی آروم میشم مخصوصا موقع عصبانیت و مشکلات

لا اله الله منظورته عزیزم؟ اشتباه تایپ شده ؟