2777
2789
عنوان

بعد ازدواج با دوستام قطع ارتباط کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 83 پست
هر کی باشه ناراحت میشه.ولی خوب بهش فکر نکن.فکر میکنن بعضیا شوهرای تحفشونو بدزدین.من قبلا هم گفتم واق ...

من خیییلی ناراحت شدم 🥲 خیییلی دلم شکست.

آخه مگه کار بدیه به یاد هم بودن 

من خیییلی ناراحت شدم 🥲 خیییلی دلم شکست.آخه مگه کار بدیه به یاد هم بودن

میفهممت.دیگه بعضیا اولش جوگیر میشن بعدشم دیگه جوشون میخوابه میدونن ضایعست برگردن.بعضیا هم شوهراشون بعد عقد میگن دوست و رفیق کنسله

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل زیاد رو هیچکس حساب نکن.مردا هم‌انقد گرفتارن اونجوری که فکر میکنی رویایی نیست.همسر من صبح حدود ...

🥺🥺🥺یعنی اون چیزی که فکر میکنم نیست؟

تفریخ بیرون رفتن ...

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

🫨🫨دختر می گفته تنهایی با شوهرررر در میشه ..باید آدمهای هم اول و هم سطح خودت رو پیدا کنی .. پرکردن ...

نمی‌دونم چی بگم ،خسته ام خب

نمی‌دونم چی بگم ،خسته ام خب

نباش دختر جان ..دایره روابط اجتماعیت رو گسترش بده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسه دوستم اما اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبو ...

وای درکت میکنم 😫من خیلی غصه خوردم 

هر کی باشه ناراحت میشه.ولی خوب بهش فکر نکن.فکر میکنن بعضیا شوهرای تحفشونو بدزدین.من قبلا هم گفتم واق ...

دقیقاااا 

آخه وقتی شوهر می‌کنن مگه چیه 

دقیقاااا 

آخه وقتی شوهر می‌کنن مگه چیه که هی اخلاق عوض میکنن

اون وقت ما که خواهر نداریم میگن دوست جای خواهر رو میگیره مگه خواهر بعده ازدواج قط رابطه میکنه

خود خواهر هم ممکنه از صد تا دشمن بدتر باشه، دوست که جای خود داره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
هرکس دورم هست بدرد نخوره مگر اینکه دانشگاهم رو عوض کنم یا سر کار برم

گفتم که بگرد دنبال آدم هم اول و هم فکر خودت ..بری سرکار که چه بهتر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسه دوستم اما اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبو ...

تو هم در جوابش مینوشتی چی شد که فکر کردی قراره بهت هدیه بدیم؟😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دانشگاه میرم نمی‌رسم خودم سعی میکنم بیکاریم برم

اگر بتونی واحدهاتو پشت هم و تو دور روز برداری خیلی بهتره