2777
2789
عنوان

بعد ازدواج با دوستام قطع ارتباط کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 83 پست
کاری نکن ازدواج قطع ارتباط میاره با دوستان من چقدر با دوست رفیق بودم الان نه با همسرم بیشتر خوشم قان ...

آها

اخه ناراحتیم ازین هست ۲تا دوست بودیم یکیشون ازدواج کرد و خیلی سیاست داشت اون یکی دوستم رو ازم گرفت تا اینکه اونم ازدواج کرد دلم شکسته 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

دوست عزیز مطمئنا زیر ۲۵ سالی... اکثریت دوستام که زیر این سن ازدواج کردن اول با من کات کردن و بعدش پش ...

بله ۲۱ سالمه 

من خیلی دلم شکست چون ۳تا دوست بودیم اونی که سیاست داشت خیلی پرو بود ازدواج کرد کاری کرد اون یکی دوستم باهام قطع ارتباط کنه اونو کشید طرف خودش بعد الان ۲تاشون ازدواج کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا موقع دانشگاه زنگ زدن بفهمن چی به چیه

میگم دیگه فضولن فضول

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره خیلی ناراحتی من ازین هست که یهو ترکم کردن

آدمها همینن .باید دیگه عادت کنی به حضور نداشتن دایمشون تو زندگیت و لحظات 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

آدمها همینن .باید دیگه عادت کنی به حضور نداشتن دایمشون تو زندگیت و لحظات

😔😔😔

از تنهایی متنفرم 

کاش خدا حداقل یه شوهر میزاشت سر راهم 

اره ولی گفتم یهو نگن تا شوهر کرد عوض شد

بگن.مگه برا اونا مهم بود چه فکری کنی.اینا دوست نیست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

در کل زیاد رو هیچکس حساب نکن.مردا هم‌انقد گرفتارن اونجوری که فکر میکنی رویایی نیست.همسر من صبح حدود شش میره هفت به بعد میرسه خونه.شاید نیم‌ساعت که یه چای و میوه میخوره  دو کلمه حرف بزنیم.بعدش هر کی کار شخصی هم داره.کل روز مشغول کاره یکم تو گوشیه یکم فیلم یکم شام.خودت یاد بگیر وقتتو برنامه ریزی کنی 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

😔😔😔از تنهایی متنفرم کاش خدا حداقل یه شوهر میزاشت سر راهم

🫨🫨دختر می گفته تنهایی با شوهرررر در میشه ..باید آدمهای هم اول و هم سطح خودت رو پیدا کنی .. پرکردن تنهایی خودت رو منوط به وجود آدمهای خاص مثل شوهر یا دوست دانشگاه  تو زندگیت نکن 

😔😔😔از تنهایی متنفرم کاش خدا حداقل یه شوهر میزاشت سر راهم

🫨🫨دختر کی گفته تنهایی با شوهرررر پر میشه ..باید آدمهای هم اول و هم سطح خودت رو پیدا کنی .. پرکردن تنهایی خودت رو منوط به وجود آدمهای خاص مثل شوهر یا دوست دانشگاه  تو زندگیت نکن 

اره🥲من اون اولا خیلی ناراحت بودم الان یکم بهتر شدم

من با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسه دوستم اما اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 بعدم کامل‌ قطع ارتباط کرد 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

من با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسه دوستم اما اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبو ...

هر کی باشه ناراحت میشه.ولی خوب بهش فکر نکن.فکر میکنن بعضیا شوهرای تحفشونو بدزدین.من قبلا هم گفتم واقعا نمیدونم چرا بعد عقد بعضیا اینجوری میشن.آدم گرفتار میشه ولی جوری نیست یهو دوستاشو بزار کنار.من بعد اینهمه سال همیشه حواسم‌به دوستام‌هست.