2777
2789
عنوان

بعد ازدواج با دوستام قطع ارتباط کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 82 پست
اره انشالله ترم بعدی🥺مرسی از راهنماییتون❤️

خواهش عززیزمممم 💗😍😍

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بله ۲۱ سالمه من خیلی دلم شکست چون ۳تا دوست بودیم اونی که سیاست داشت خیلی پرو بود ازدواج کرد کاری کرد ...

دیگه با آنهایی که چنین رفتاری داشتند نیازی نیست بعد ازدواج در ارتباط باشی اما به نظرم بقیه دوستات رو از دست نده

امیدوارم خوشبخت ترین باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺یعنی اون چیزی که فکر میکنم نیست؟تفریخ بیرون رفتن ...

اینجوری که شما فکر میکنید نه نیست. ولی زندگی مثل اینستاگرام هم‌نیست.اینا که هر روز بیرونن و میبینی شوهراشون کنار زناشون راه افتادن و میرقصن و و...تو اینستاش.چند درصد مردا اینجوری پول درمیارن.اکثرا هم‌نمیگن شغل شوهرشون چیه چون کار نمیکنن .زندگی واقعی فرق داره.کافیه پدرتو برادرتو ببینی.اخر هفته ادم میتونه بره یه بیرونی تفریحی چیزی.ولی اگر بخوای همسر ایندت مثل چیزای تو اینستا باشه به مشکل میخورید.اینکه فور کنی وایسا باهم‌غذا درست کنید به هم اویزون بشید هی بوس و بغل واقعا داستانه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دیگه با آنهایی که چنین رفتاری داشتند نیازی نیست بعد ازدواج در ارتباط باشی اما به نظرم بقیه دوستات رو ...

بخاطر همون موضوع با کسی خیلی دوست نیستم

ممنون از دعای خوبتون❤️🥹

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

اینجوری که شما فکر میکنید نه نیست. ولی زندگی مثل اینستاگرام هم‌نیست.اینا که هر روز بیرونن و میبینی ش ...

اره الان که بیشتر فکر میکنم میبینم راست میگی 😓

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔