2777
2789

من مجردم فعلا ولی هرچی دوست داشتم ازدواج کردن و باهام قطع ارتباط کردن من خیلی دلم شکست 😔بعد رفتم دانشگاه که زنگ زدن پرس و جو خلاصه باز غیبشون زد 

میگم بعد ازدواج شماره ام رو عوض کنم که دیگه زنگم نزنن؟ یا یهو دوماد فکر نکنه کاری کردم شماره عوض کردم 

دلم نمی‌خواد دیگه با کسی دوست باشم یه همکلاسی های دختر دانشگاه هستن باهاشون هستم ولی دوست صمیمی نه معمولی 

دلم دیگه هیچ دوستی نمی‌خواد میترسم باز ترد بشم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دوستی ندارم ولی مطمئنم ازدواج کنم زنگ میزنن

اشکالی که نداره 

چه خوبه دوستی ها حفظ بشه هر از گاهی از حال همدیگه خبر بشید

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

بعد ازدواج خودبه خود شرایط تغییر میکنه، مشغله های ذهنی بیشتر میشه بخوای نخوای رابطت با دوستات کمرنگ ...

منظورم این بود نمی‌خوام اونا بهم زنگ بزنن پرس و جو کنن چون مطمئنم زنک میزنن میپرسن

چند بار جواب ندی دیر حواب بدی دیگه خودشون زنگ نمیزنناز قبل ازدواج شروع کن قطع کن باهاشون ،چه کاریه ص ...

اونا که باهام کات کردن ولی مطمئنم بفهمن ازدواج کردم زنک میزنن پرش و جو مخصوصا یکی از دوستام که همه چیزو می‌پرسه