2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

7367 بازدید | 169 پست

منوداداشم تویه ساختمونیم سر زایمان‌های من زنداداشم کلی کلی کلی اذیتم کرد (بخاطر اینا سر بچه دومم رفتم خونه مامانم یه ماه  تمام یه ماه رو صبح اومد شب ۱۰ ۱۲رفت خونش)الان شش سالشه بچش از صبح ساعت هشت می‌فرسته خونه ما  خودشم کاراشو میکنه میاد تا عصر اگه قرار باشه جایی برم تا آخرین لحظه که دره واحدم رو قفل کنم میشینه ها همیشه خدا بچش بچه های منو میزنه ولی من همیشه میگم اشکال نداره بچس 

شده بچه رو دعوا کنم بخاطر شلوغ کاری خب طبیعیه الان دیگه فک کن از بس بچه خونه ماهس همه میگن تو سه تا بچه داری در حالی که من شاید ماهیی دو سه بار برم خونه داداشم

الان زنداداشم یه هفته هس زایمان کرده طبق روال بچه اینجاست خودمم میرم سرمیزنم کاری داشت انجام میدم میام

خیلی اشتباه کردی از اول شل گرفتی

بچه برادرته که هس لزومی نداره هر دیقه اونجا باشه

چ حالی دارید واقعا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

دیروز داشتم براش ترشی درست میکردم خونه خودم سرم مشغول شد به آب ترشی نگو بچه داداشم با پسر کوچیک من ۳سالشه رفتن بالا منم گفتم دیگه دارم تموم میشه الان میرم هم ترشی رو میدم هم بچه رو میارم خدا سرشاهده بچم جیکشم در نیومد چون صدا از راه کولر میاد یهو دیدم پسرم جیغ میزنه بدورفتم دیدم داره از پله هامیاد لبش دهنش پر خونه گفتم چیشده بچه داداشم گفت عمه مامانم زدش 😔😔😔😔

منم مامان خودم اینجا بود بهش گفتم اگه از این ب بعد پاشو خودش یا بچش بزاره اینجا میزنم پاشو میشکنم الان شش ساله عذابم میده یه بار دست رو بچش بلند نکردم الان گوه میخوره بچه منو میزنه اونم فک کنم صدامو شنید از دیروز دارم میترکم 

تروخدا هیچ موقع نگین خواهر شوهر بده بخدا پریروز همه مبلاشو با مصیبت تمیز کروم که زشته مهمون میاد خونت بزار تمیز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خانواده شوهر که بگن عروس بچه‌شو ول میکنه خونه ما چه عروس بگه خانواده همسرم بچه‌هاشونو میفرستن خونه ما درک نکردم چیزی به اسم حریم خصوصی خانه و خانواده دعوت و مهمانی اعتقاد ندارید؟! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

چقدر بیشعوره که بچه 3 ساله رو زده

از این ببعد حریمتو مشخص کن و اینقدر ارزش خودتو بچه هاتو پایین نیار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دیروز داشتم براش ترشی درست میکردم خونه خودم سرم مشغول شد به آب ترشی نگو بچه داداشم با پسر کوچیک من ۳ ...

خب برای چی ترشی واس اون درست کردی 

چقد عجیب غریبی 

برو به داداشت بگو زنت اینطوری کرده دیگه نیاد و..

ازین به بعد در قفل کن داداش و‌‌‌...بذار کنار بیچاره بچه هات یعنی چی دعواشون کردم ماهی سه بار میری خو ...

بقرآن اون سه بارهم شاید یه ساعت نشینم اونم بهونه اینکه بچه رو بفرستم خونشون

بخدا چندین بار باهمسرم بخاطرش دعوای شدیدی کردیم

خیلی اشتباه کردی

ایرانی جماعت یاد نمیگیره وقتی ازدواج کردی اول خانواده خودت اولویته

ینی اول شوهر بعد بچه

بعدش بقیه خانواده

اصن ادمایی مث شمارو درک نمیکنم

الانم نقاب مظلومی میگیری ولی در واقع مقصر اول و اخر خودتی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دیروز داشتم براش ترشی درست میکردم خونه خودم سرم مشغول شد به آب ترشی نگو بچه داداشم با پسر کوچیک من ۳ ...

قلبم مچاله شد

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.