2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 14927 بازدید | 346 پست

توام‌ ازمون ارشد بده کنار استخدامی همیشه یه پله بالاتر باشی و ارشد بازار کار روانشناسی بهتره 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

قبول دارم ولی جایگاه و ارزشی ک کارمند داره رو شغل آزدام داره؟

الان جایگاه و ارزش متاسفانه به پول و درآمد هست عزیزم 

جایگاه و ارزش شغلی که ماهی ۵۰۰ـ۶۰۰ درآمد داره بیشتره با یه شغل تر تمیز و بدون آقا بالاسر ...بله قطعا اگر شغلها و رشته های تاپ باشی با درآمد بالا خیلی جایگاه و ارزش کارت بالاتره

یا جایگاه کسی که ماهی ۲۰ میلیون درآمد داره با صدتا آقا بالاسر ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر کسی زندگی خودش رو داره اونا احتمالا مجردن. خیلی تفاوت دارن با شما. انشالله شمام به هرچیزی ک ...

مرسی گلم 

ولا که اون داروخانه ای متاهل با بچه کوچیک 

فقط عرضه داره 

من بی عرضه بی لیاقت 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

اصلا شغل برای زن مطرح نیست. خاک بر سر مردی ک ب زنش میگه برو کارمند شو. غلط کردی گرفتیش ک الان سرکوفت میزنه بهش. این مردا میخان شونه خالی کنند از پول دادن و خرجی.  این همه ادم لول بالا و پولدار زن خونه دار گرفتن. بعد ی عده تازه ب دوران رسید چصی  میان زن شاغل میخان. مخصوصا اونم زنی ک ازدواج کرده . حالا شوهر دنبال کارمند کردنش باشه.

توام‌ ازمون ارشد بده کنار استخدامی همیشه یه پله بالاتر باشی و ارشد بازار کار روانشناسی بهتره

همه میگن ارشد نخون همه ارشدا روانشناسی بیکارن ، راستم میگن تو اطرافیان هس

قبول دارم ولی جایگاه و ارزشی ک کارمند داره رو شغل آزدام داره؟

شوهر من کارمند وزارت ماهی ۳۵ تومن درامد داره چه ارزش جایگاهی اخه من به شوهرم میگفتم میخام برم ازمون استخدامی شرکت کنم میگه بشین خونه بابا تو صبح زود بلند نمیشی بری سرکار 

آزمون ازشد بده، ارشد داشته باشی سن مجاز برای استخدامی هم بیشتر می‌شه. تا ۴۰ سالگی می‌تونی استخدامی ش ...

بخدا خسته شدم از ازمون دادن، انقد ک خوندم خودمو جر دادم شب و روزمو بهم زدم ولی قبول نشدم 

شوهر من کارمند وزارت ماهی ۳۵ تومن درامد داره چه ارزش جایگاهی اخه من به شوهرم میگفتم میخام برم ازمون ...

خوشبحالت ک شوهرت همچین فکری داره شوهر من کارمند شدن رو خیلی مهم میدونه