2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 15930 بازدید | 370 پست
من شمعسازی میکنم، ولی برام کافی نیس حسرت کارمندی مونده رو دلم

حالا فکر می‌کنی کارمندی حقوقش چنده ؟مگر اینکه کارمند یه ارگانهای خاصی باشی 

وگرنه از صبح تا عصر بری هرروز برای ماهی ۱۵ـ۲۰ میلیون خوبه بنظرت ؟

کارای آزاد چندین برابر درآمد دارن دیدم که میگم اگرم خواستی برات مثال بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ماهی ۹۰۰ میلیون درامد داره دندانساز رفته دختر خونه دار گرفته خونه داریم شغل چرا حتما باید کار مند باشی برو یه هنر یاد بگیر بهترین باش تو هنرت یا برو دندونسازی یاد بگیر انقد درامدش زیاده خواهر زاده من یسال رفته ولی الان ماهی ۲۰ تمن میگیره برو ارایشگری تا اون درسش تموم بشه تو سه برابر اون پول درمیاری هرشغلی که میری بهترین باش توش کارمندی جیه بعد اونم علوم ازمایشگاهی 

خیلی خوندم واسه ازمون اسختدامی ۷ بار ازموم دادم

عزیزم شما ۲۶ سالتونه چطور ۷ بار ازمون دادین نمیشه که 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

تو به تلاش کردن ادامه بده الانم چیزی نشده همین الانم تو از اون جلو تری تو ۲۶ سالگی تشکیل زندگی دادی و لیسانسی و ناامید نشو

اون اگه آدم این کارا بود تو ۱۲ سال دوستی پسر بازی نمیکرد درس میخوند نه‌الان بیوفته یادش بعدم دانشجو ترم اول از کی تا حالا شده کادر درمان تو که لیسانسی روانشناسی حتما دکتر متخصصی دیگه،سنی بخوای حساب کنی شیش سال ازش جلوتری ادامه بده راه های دیگه امتحان کن جز استخدامی 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

میشه جملتو واضحتر بگی من متوجه نشدم

میگم چه جالب یه پسر ک تحصیلات دانشگاهی تو یه رشته تاپ داره با کسیکه تا ۳۲ سالگی تحصیلات دانشگاهی نداشته ازدواج کرده ، تواضع و مناعت طبع زیادی میطلبه

شوخی می کنید ؟؟؟

نه کاملا جدی میگم 

یعنی اگه سن فرهنگیان تأیید نشه از بس سر کوفت خوردم خسته ام واقعا خسته میخام پایان بدم ب همه چی 

این همیشه میاد تو ذهنم 

دختر جاریم پزشک 

خواهرش پرستار 

اون یکی دبیر 

اون یکی دکتر داروخانه 

فقط من الکی الکی موندم این وسط در صورتی که می‌تونستم بهتر از بقیه باشم 

من بی ارزش ترین آدمم 

نخوندم برا دانشگاه همش خواهر همسرم به من می‌گفت درس چیه 

ولی الان بردار زاادهای خودش ببین بهشون افتخار می‌کنه 

سر کوفت اونا دیونه ام کردن 

هر بار زنگ میزنن قبولی یکیشون رو میگن با پز 

دیگه که شرط معدل هم اضافه شده سابقه تحصیلی ندارم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

داروسازی بله، دکتری عمومی داروسازی مثل دکتری عمومی پزشکی و دکتری عمومی دندانپزشکی بعد ۶ سال که درسش ...

آها من فکر کردم کارمند داخل داروخانه شده 

اینم از این 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

نه کاملا جدی میگم یعنی اگه سن فرهنگیان تأیید نشه از بس سر کوفت خوردم خسته ام واقعا خسته میخام پایان ...

عزیزم هر کسی زندگی خودش رو داره 

اونا احتمالا مجردن. خیلی تفاوت دارن با شما. 

انشالله شمام به هرچیزی که دلتون میخواد برسین ❤️

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.