2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 15981 بازدید | 371 پست
عزیز من خواهر شوهر منم علوم آزمایشگاهی خونده تو آزمایشگاه داره خون میگیره فکر کن چن سال شب وروز بخو ...

میگم یکی از فامیلامون 

آزمون داده کنکور حالا برا داروخانه قبول شده 

این جریانش چیه 

روم نشد بپرسم 

یعنی میشه دکتر داروخانه؟؟؟

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم گرفتم که خودکشی کنم واقعا از دست اینکه چرا شاغل نیستم

شوخی می کنید ؟؟؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بنظر من که عمر خودتو تو دانشگاه اونم رشته ی روانشناسی که بشدت فارغ التحصیل زیاد داره تلف نکن 

سنت هم کمه برو یه حرفه یاد بگیر یه هنری که ازش کسب درآمد کنی 

لیسانس هم داری که بگی مدرک دانشگاهی دارم 

اشتباه نکن و جوگیر الکی نشو فقط برو دنبال یاد گرفتن یه شغل و در کنارش آزمون استخدامی هم شرکت کن 

میگم یکی از فامیلامون آزمون داده کنکور حالا برا داروخانه قبول شده این جریانش چیه روم نشد بپرسم یعنی ...

داروسازی 

بله، دکتری عمومی داروسازی مثل دکتری عمومی پزشکی و دکتری عمومی دندانپزشکی بعد ۶ سال که درسش تموم شد میتونه داروخانه بزنه و دکتر داروخانه است میتونه توی کارخونه ها و شرکت های داروسازی هم کار کنه به عنوان دکتر داروساز 

🤣🤣🤣🤣از کی تا حالا علوم آزمایشگاه کادر درمان حساب میشه از من به تو نصیحت کسی که این همه مغرور بشه ...

کادر درمانه دیگه

روانشناس هم کادر درمان محسوب میشه 

ان شاء الله ایشونم یه کار خوب پیدا میکنه

میگم یکی از فامیلامون آزمون داده کنکور حالا برا داروخانه قبول شده این جریانش چیه روم نشد بپرسم یعنی ...

داروسازی احتمالا قبول شده 

رشته های تاپه.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مگ علوم ازمایشگاهی چبه؟ دندون پزشکش هم خونه دار میگیره چه برسه ب علوم ازمایشگاه.ی جوری اونو بردی بال ...

ب عقل خودت شک کن ک متوجه نشدی منظور من خونه دار یا شاغل بودن نبود منظورم تحصیلات دانشگاهی نداشتن بود