روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2606 عنوان کاپشن دخترم نوئه زیپش خراب شد حالت بارونیه بندازم بره یا میشه کاریش کرد آیا 308 بازدید | 15 پست سلام بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟ امروز | 07:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 16053 بخاطر زیپکاپشن نوبندازی دور؟😐 ببر درستش میکنن پارسا پسرمامان😍
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2606 ببر خیاطی زیپشو عوض کنه جای دوختش نمیمونه؟ضایع نمیشه؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48109 جای دوختش نمیمونه؟ضایع نمیشه؟ ن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2606 بخاطر زیپکاپشن نوبندازی دور؟😐 ببر درستش میکنن خوب درست کنن ضایع نمیشه؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
ببببببللل عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 827 جای دوختش نمیمونه؟ضایع نمیشه؟ نهنهایت اگه خوشت نیومد میدی به نیازمند
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2606 زیپش رو عوض میکنن جای دوختش بد نمیشه؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4594 جای دوختش نمیمونه؟ضایع نمیشه؟ نه با خویشتنم خوش است زین پس، من و من
asal_ar عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2705 ببر خیاطی زیپشو عوض میکنه نو میشه آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
آذردخت736 عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 4185 این کفاش ها هم بلدن بدوزن..چون زیپ کیف هم میدوزن..ولی خیاط بهتره فکر کنم.زیپش رو خودت بخر از خرازی که مورد پسندت باشه..اتفاقا زیپ کاپشن پسر منم خراب شده ...
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2606 این کفاش ها هم بلدن بدوزن..چون زیپ کیف هم میدوزن..ولی خیاط بهتره فکر کنم.زیپش رو خودت بخر از خرازی ... آره باید برمزیپش روز دوم خراب شد بچم گناه داره یخ میکنه بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟