2777
2789
عنوان

میخام کیک درست کنم خانمهای کدبانو میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 96 پست
یا اصن نخواستی میوه ای باشه میتونی گاناش یا کرم کارامل یا باترکریم بریزی

چ اسمای جالبی مرسی😘 

کرم کارامل گاناش باترکیم 

اینارو با مواد قاطی کنم میشه ی توضیحی بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب تازه کارم انگار تو اینستا ی خانمه ب آرد خامه اضافه کرد

عزیزم شاید اون کیکش کیکه خاصی بوده شما اگه میخوای خامه اضافه کنی باید همون کیک رو درست کنی 

تو چی کیک ها خامه اضافه میکنن ولی تو کیک های معمولی نه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میتونی همینجوری روی کیک مارمالاد بریزی و چندتکه میوه بزاری روش پودر قند الک کنی یا شکلات بریزی یا او ...

مرسی از توضیحات خوبت😘😘 

پس مارمالاد هم میشه داخل مواد اضافه کرد هم برای تزیین 

ممنونم

متوجه نشدم حالا خامه رو میتونم قاطی مواد کنم یا ن ؟

نه 

بنظرم چون تازه کاری فعلا اضافه نکن 

چون ممکنه کیکت خراب بشه 

اگه میخوای از رو همون کلیپ تو اینستا درست کن که خامه هم اضافه کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چ اسمای جالبی مرسی😘 کرم کارامل گاناش باترکیم اینارو با مواد قاطی کنم میشه ی توضیحی بدی

خواهش میکنم

نه عزیزم اینا هرکدوم میتونی جدا جدا بریزی سلیقه آیه مثلاً گاناش شکلات بنماری شده با خامه هست بنماری یعنی روی بخار کتری باشه روی شعله ی‌مستقیم نباشه 

کرم کارامل شکر باید با حرارت ملایم آب کنی بعد کره یکم شیر یا خامه بزنی بذاری خنک شه 

باترکریم هم از ترکیب پودر قندو کره بدست میاد باید کره هم دمای محیط رو با پودر قند خوب بزنی تا پوک سبک بشه میتونی وانیل یا شکلات یا پودر کاکائو هم اضافه کنی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خواهش میکنمنه عزیزم اینا هرکدوم میتونی جدا جدا بریزی سلیقه آیه مثلاً گاناش شکلات بنماری شده با خامه ...

مرسی😘😘 

اینایی ک گفتی رو میتونم حاضری از لوازم قنادی ها بخرم ؟

نه چرا باید بجای شیر باشه؟! مایع نیست که فقط تو بعضی کیکا شیر و ماست میتونن جایگزین هم بشن همین. باف ...

درسته ،فک میکنم بایدکم استفاده بشه وگرنه بافتش سنگین میشه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

شما میدونی کرمفیل چیه

کرمفیل همین که بین بعضی دونات ها نون های فانتزی می‌ذارن بهش میگن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁