2777
2789
عنوان

مراعات شوهرکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 48 پست
آره اینوقبول دارم منم همش ازشوهرم میخوام وامیدم به آیندشه ولی باوضع موجودشم میسازم اینجورنیست که هی ...

نمی دونم دقیقا چه قدر کنار میای و چجوری داری تحمل می کتی زندگی حوب تو ذهن هر کسی متفاوته ولی من حاضر تیستم کوچک ترین سختی به خودم بدم باید بره درست و حسابی کار کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه تااون حد.ولی پاره کردن ...همسر هم فضیلت نیست تعادلی بایدباشه

تعادل به شرط اینکه لیاقتشو داشته باشن ک ندارن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

جلو زدنی نیست 😐😐😐میگی حضرت فاطمه(س) و امام علی(ع) اینجور بودن منم گفتم خب خدمتکار هم داشتن

اینم درنظربگیر۴تابچه قدونیمقدداشتن وقدیم هم کارخونه به این راحتی نبود گندمم خودشون آسیاب میکردن تایه نون بپزن

زن بی لیاقت هست مرد بی لیاقت هم هست ولی این ضرب المثل کلا مردها رابی لیاقت مطلق میدونه

درصد مردای بی لیاقت خیلی بیشتر

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چندسالته؟ متاهلی؟

بله ۳۹ سالمه متاهل نباشم اینارو میگم با شوهر نداشته تز میدم؟!

یه نگاهی به تاپیکات انداختم بنظرم داری شوهرتو بد عادت می کتی بدجور حواست باشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
۴۰سالم

هر کسی مدل زندگی ش فرق دارع برای همه نمیشه یه نسخه پیچید.من همیشه به خودم میگم من که  تو زندگی دیگران نبودم برای همین قضاوتشون نمیکنم سعی کن همیشه اینو در نظر بگیری.

من بسیار راه اومدم بسیار بساز بودم و هستم من تازه کل حقوقمو هم می دادم الان که دیگه پول نمی‌دم دریغ از هزارتومان خرج کردن برای من خودم کردم که لعنت بر خودم باد من بد عادتش دادم نفهمید برا زن خرج کردن هست نه اینکه ندونه خوبم می‌دونه ولی خرج نمی کنه انگار دشمنشم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
هر کسی مدل زندگی ش فرق دارع برای همه نمیشه یه نسخه پیچید.من همیشه به خودم میگم من که تو زندگی دیگرا ...

خیلی مهمه این نکته که میگی واقعا برای همه نبایدیه نسخه پیچید هرزندگی چالش خودشو داره

نمیدونم والا .همه ی زندگی آدم توتاپیکاش نیست البته

بله نیست ولی نوشتی سر کارم میری در حالی که کار کردنو خیلی هم دوست نداری بعد تازه مراعاتم می کنی کم خرج می کنی بیخیال دختر روشت غلطه