2777
2789
عنوان

دلم داشت میترکید رفتم تو انباری گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستهدوسمون دارننباشی زندگیشون از هم میپاشهروزای خوب هم میانقربونت برم

میخام بمیرم آخه هیچ خوشی دیگه برای من نیست 

انگار بعد رفتن اون خوشیای منم رفتن اعتمادم به عشق به آدما 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

نه تو گوشیش دیدم زنگ زده بود و بعدها فهمیدم دوست دختر قدیمیش بوده هیچوقت فکرشم نمی‌کردم همچین آدمی ب ...

عزیزم تو کار اشتباهی نکردی 

همه ی اینایی که میگی یعنی خیانت، از کجا مطمئنی جنسی نبوده؟

به قول اون دوستمون ذهنت داره فریبت میده،ناخودآگاهت داره تورو تو چالش میندازه، وگرنه به هرکسی بگی امکان نداره بگه خیانت نبوده. حالا اگه دوست دختر قبلیش نبود جای شبهه میذاشت ولی الان مطمئن باش، راه درست رفتی. 

اگه میموندی بازم تکرار میشد و هم بیشتر ضربه میخوردی، هم بیشتر غرورت له میشد. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

قربونت برم خدا دوستت داره نخواسته عذاب بکشی سعی کن خودتو مشغول کنی به خدا نزدیک بشی سرگرم کن خودتو

شدم مرده متحرک

الان اون پیامم نمیده بهت؟

ن جنجال بزرگی به پا کردم و از همه جا بلاکش کردم خطمم عوض کردم 

عزیزم تو کار اشتباهی نکردی همه ی اینایی که میگی یعنی خیانت، از کجا مطمئنی جنسی نبوده؟به قول اون دوست ...

نمی‌دونم چرا هنوزم باورم نمیشه باهام این کارو بکنه جنسی نبوده چون خانمع بچه ۱۷ ساله داشت زن خوبی بود 

سخته میدونم ولی سعی کن فراموش کنی

کاش میشد امید داشتم بعد ۶ ماه پاک بشه 

نشد که بدترم شد 

میخام بمیرم آخه هیچ خوشی دیگه برای من نیست انگار بعد رفتن اون خوشیای منم رفتن اعتمادم به عشق به آدما

میدونم

منم همه خوشیام و به اون یه نفر گره زده بودم

ازم تعریف میکرد رو ابرا بودم

انگار هر اتفاقی میوفته میخوام برا یه نفر تعریف کنم

ولی خب نمیشه و نیست

انشاالله خدا دلمونو اروم کنه

به دلت صبر بده