2777
2789

بهش گفتم حقوق شوهرم دادن پول برمیگردونم اونم گفت عجله ندارم هروقت زدی بعد هنوز حقوق ندادن و شوهرم شیفته امشب خونه تنهام الان پیام داده دوستم که شماره کارت میدم همین الان بزن لازم دارم ☹️☹️☹️ چیکار کنم حالا باردارم استرس گرفتم این ماه خیلی خرج دکتر و سونو و این چیزا شد دستم خالی شد منتظر بودم حقوق بدن فورا بهش برگردونم 🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واقعا نیاز داره عزیزم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

از یکی دیگه هر طور شده قرض بگیر بهشون بده 

حقوق دادند بده به طلبکار جدیده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دوستت چه نفهم و گدا گشنست پیش خودش نگفت حقوقا رو تا دوم سوم میدن لااقل چند روز دیگه صبر کنم

تو این مدت هم چندبار زنگش زدم همش عذرخواهی کردم دیر شده حقوق بدن فورا بهت میدم

تو این مدت هم چندبار زنگش زدم همش عذرخواهی کردم دیر شده حقوق بدن فورا بهت میدم

ببین وقتی این ها رو بهش گفتی 

من اگر جاش بودم از بی پولی می مردمم بهت زنگ نمی زدم. الکی میگه باور نکن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }