2777
2789
عنوان

یکی اینجا میگفت با یه سوره بهترین ازدواجو کرده همسرش هم خیلی پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم چندسال نماز رو ترک کردم ولی ایمان شدیدی ب خدا دارم تو سختیا تو شادیا حتی سختی پیش میاد میگم خدایاشکرت برا سختیی ک سر راهمونه هیچچچ وقت ناامید نبودم .خیلی خیلی زندگی سختی داشتم . در نهایت شوهر مذهبی فوق العاده عااااشق، خانواده دوست،زحمتکش نصیبم شد، انقد دلمون با خدا بود ک در عرض دو سال صاحب خونه و ماشین و... (البته در حد خودمون)شدیم . وجود خدا رو تو تک تک روزهامون حس کردیم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

سلام عزیزم

نمیشه گفت فقط با خواندن یک سوره بوده 

تمام ی مقدرات انسان دست خداونده گاهی با یک قطره اشکی خالصانه گره مشکل بزرگی باز میشه که شاید با صدها دعا وتضرع نشه 

اگه ما معنی توکل به خدا رو درک کنیم  ودر زندگی به کار بگیریم تمام مشکلات حل و دعاهای ما اجابت میشه 

اونم توکل لسانی نیست بلکه توکل قلبی در همه امور زندگی