بچه ها سلام میشه بخونید تا اخر 🌹
من خداشاهده اصلا کار ب کارش ندارم انقدرم با من اوکیه یعنی تو همه چی میاد میگه نظرمو میپرسه هرجا بخواد بره زنگ میزنه میای بریم یا به دوستش جلو من گفته خواهرشوهر من خداروشکر خوبه و فلان کار نداره به چیزی اما خیلی حسوده من اصلا متوجهش نبودم تازه فهمیدم
من خب یسری کارا کردم مثل عمل زیبایی رو صورت ک طبیعی و بهتر بشم ک حال دلم خیلی خوبه الان
من بینیمو ۳ ساله عمل کردم اونموقه هی میگف چرا اینقد اینجای سوراخای بینیت بزرگه و فلان با اینکه بینیم عالی شده بدون نقصه اون گذشت
بعد رفتم یکم ژل زدم ب لبام همه گفتن چ قشنگه اون یه نفر گفت نه خیلی بد شده لبای خودت بهتر بود یا من ۳ ماهه گوشی گرفتم ۶۰ ملیون ایفون بعد دیده بود میگفت بجای ۶۰ ملیون پول ایفون دادن میدادی مامانت پلکشو عمل میکرد 😐حالا مامانم خودش بخدا گوشیمو گرفت پولشو داده دید دوست دارم گرفت نشست گفت من ایفون دوست ندارم با اینکه خواهرش هم ۱۳ گرفت یه سال زودتر داشت خودشو … میکرد که خواهر منم خریده
بعد الانم حدود ۴،۵ روزه کاشت ابرو کردم این تولدش ۱ ابان بوده من ۲۹ ام عمل کردم دیشب مهمون داشتیم زنداداشمینا هم بودن من جایی بودم یهو اومدم نشستم گفت کاشت ابرو کردی گفتم اره گفت چقدر گفتم ۲۰ بعد داشتیم سفره جمع میکردیم با خنده ک مثلا شوخی کنه گفت بجای ۲۰ ملیون ابرو کاشت کردن میدادی برا تولد من 😐ی ادم چقدر باید پرو باشه اخه بگو تو برا تولد من چکار کردی مثلا
یا یسری دختر عمم هم بینیشو عمل کرده بود اومد خونمون پیشم بمونه بعد جلوی همه برگشت گفت دختر نچرال یچیز دیگست چیه میرن دماغ عمل میکنن و فلان من نچرالم چون داداش من خیلییییی مخالف عمل و این چیزاست پول نمیده کلا برا این چیزا بهش وگرنه گاهی اوقات بهم گفته ک دوست دارم بینیمو عمل کنم صاف شه یا یکم ژل بزنم لبام اما نمیدونم چکارش کردم هی به شوخی دوست داره یچیزی بگه فقط منم خداشاهده هیچی بهش نگفتم تا به الان حتی دختر عمم هم فهمید گفت دیدی جلومون گفت دختر نچرال یچی دیگست چرا بهش چیزی نمیگی گفتم چی بگم اخه
با اینکه بقیه تعریفمونو کردن ک خوب شدید عمل کردید من هیچوقت دهن ب دهن نمیدم با اینجور افراد ک به شوخی عقده و حسادت میریزه ازشون میخندمو رد میشم و بی اهمیت اینجور بهتره
مامانم هی میگه ولش کن اهمیت نده و فلان مهم خودتی چون کلا ادم صبوری ام خیلی صبر میکنم …..
خیلی چیزا گفته بعضی اوقات بعد باز انگار میاد هی باهام میخنده شوخی میکنه چکارش کنم واقعا گاهی اوقات غیر قابل تحمله اونم تو جمع میگه که داداشمم دوتا حرف بزنه بهم اونم چیزی نمیگه زیرزیرکی کاراشو میکنه
خیلی دارم تحمل میکنم