2777
2789
عنوان

خونه ای که همش دعوا و استرس هست

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم جسمی چیا بود

سردرد دایمی،یبوست دایمی،ضعف عضلانی،خستگی دایمی، ریزش مو،لاغری بی دلیل،خشکی پوست و علایم اگزما،درد مفاصل، درد استخوان، خشکی عضلات و مفاصلم( مثلا یه ربع خم میشدم ،کمرم صاف نمیشد با درد و اذیت صافش می کردم) صبحا که بیدار میشدم درد بدن و کوفتگی و خستگی داشتم درد کتف و کمر داشتم... با استراحت هم خوب نمیشد یعنی گاهی تا صبح از درد بدن و مفاصل بیدار میشدم. بدنم انگار خشک میشد و دردناک. شکم درد و درد مثانه و کلیه داشتم ، عفونت رحم شدید داشتم اتروفی و خشکی واژن داشتم... عین ادمای سن بالا علایمم بود فکر می کردم یایسگی زودرس یا کمبود ویتامین ناشی از بیماری گوارشیه... رفتم دکتر چکاب دادم همه چیم سالم بود... اما علایم ازار دهنده و درد زیاد داشتم. تشخیص رماتیسم دادن دارو دارن الان خیلی بهترم. وقتایی که استرسی میشم و خودخوری می کنم علایمم عود می کنه.

سردرد دایمی،یبوست دایمی،ضعف عضلانی،خستگی دایمی، ریزش مو،لاغری بی دلیل،خشکی پوست و علایم اگزما،درد مف ...

کلیه ام سالم مثانه سالم، کبد سالم. تیرویید سالم. کم خونی نداشتم کمبود ویتامین هم نداشتم. انزیمای کبد نرمال. همه چی اوکی بود اما علایم بالینی و اذیت کننده داشتم. 

رفتم متخصص بهم کورتون و ضد التهاب داد...

کاش ی لطف بزرگ میکردی دقیق اسم قرصاتو میگفتی ...منم ازدواج غلط داشتم و گیر ادمای بدی افتادم شبانه روز ب مدت سه سال دردرنج ناراحتی کتک و فحش شنیدم و انواع درد و مرض گرفتم اخرش دکتر و دارو نمیذارن برم میگن خدا پدرتو ک مرده لعنت کنه با این دختر ک پس انداخت

کاش ی لطف بزرگ میکردی دقیق اسم قرصاتو میگفتی ...منم ازدواج غلط داشتم و گیر ادمای بدی افتادم شبانه رو ...

به من پردنیزولون پنج داد با سولفاسالازین پونصد و مکمل کلسیم. ولی من دارو هام رو چون گفتم قصد بارداری دارم اینارو داد ... اما دارو های مناسبتر هم داره...پردنیزولون پوکی استخون میاره باید حتما کنارش مکمل کلسیم بدن بهت و. سولفاسالازین هم جذب فولیک اسید رو کم می کنه باید کنارش قرص فولیک اسید یک هم بیاری. اما باید زیر نظر متخصص باشی تا دوز مناسب برات تجویز کنه. من چون تو اقدام بارداری بودم دوز دارو هام رو کم داد 

به من پردنیزولون پنج داد با سولفاسالازین پونصد و مکمل کلسیم. ولی من دارو هام رو چون گفتم قصد بارداری ...

من مادرشوهرم گفت تا زنده هستم تلاش میکنم ک بچه دار نشید و طلاقت بدم ....پردنیزولون بمن سردرد میده 😔💔

قسمت وسط کتفم درد وحشتناکی داره ک با ملوکسیکام گاباپنتین و باکلوفن هم اروم نمیشه

میفهمم منم داشتم همین الانم بعضی وقتا دارم. کاش میتونستی بری دکتر دوز مناسب بهت بدن... یا دارو مناسب تر... من دوز داروهام کمه