2777
2789
عنوان

خونه ای که همش دعوا و استرس هست

401 بازدید | 42 پست

من توی خونه ای هستم همش جنگ اعصابه 

همش دعوا سر پوشش سر رژلب هیچ تفریحی ندارم همش توی خونه ام شغلم استرسی هست حقوق انچنانی هم نداره

پدرم خیلی آدم بدی هست همش اذیتم میکنه از پوشش گرفته تا بیرون رفتن تا دانشگاه رفتن نمیذاشت دانشگاه یخونم با استرس و فشار روانیی شدید درس خوندم همش تهدیدم میکرد میام در دانشگاه میام ابروت رو میبرم دو سالم پشت کنکور هی استرس و فشار روانی بهم دادن 

امروز شنیدم یکی از شدت استرس سرطان گرفته خیلی ناراحت شدم نکنه منم اینطوری شم

ازدواجم خواستگار خوب ندارم هرکسی میاد از پدرم بدترن خودشون خیلی شکاکن و خانواده های سخت گیری دارن و مادرهای زبون دراز فکر. نکنم وضعم تغییری کنه

حتی یک کتابخونه نمیزاره برم

مادرمم پشتشه واقعا درموندم نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حواستو جمع کن از چاله درنبای ببفتی تو چاه قشنگ خاستگاراتو تحلیل کن شوهر کن بعد ازدواج دیگه نمیشه برگردی تو اون خونه لعنتی ...ببین من خانوادم فوت کردن و مجبوری ازدواج کردم مث خر گیر کردم تو گل

ببین حواستو جمع کن از چاله درنبای ببفتی تو چاه قشنگ خاستگاراتو تحلیل کن شوهر کن بعد ازدواج دیگه نمیش ...

خب میگم هرکسی میاد خواستکاریم از اینا بدترن مادراشون خیلی زبون دارن خودشون شکاکن سختگیرن میگن حقوقت هم مال ما بهشون هم میگم نه میرن به پدرم میگن پدرمم میاد با من دعوا میکنه