2777
2789
عنوان

خونه ای که همش دعوا و استرس هست

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست
میفهمم منم داشتم همین الانم بعضی وقتا دارم. کاش میتونستی بری دکتر دوز مناسب بهت بدن... یا دارو مناسب ...

نمیذارن قرص سردردی بخورم 

ب همه فامیلام گفتن دیوونس قرصیه روانیه ...همه‌منو ب چشم روانی میبینن 😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم گفت تا زنده هستم تلاش میکنم ک بچه دار نشید و طلاقت بدم ....پردنیزولون بمن سردرد میده 😔 ...

من اون مدتی که خیلی درد داشتم درد کتف و درد شدید گردن داشتم ... خیلی بیماریه بدی، خدا همه مریض هارو شِفا بده و هیچ کسی مبتلا نشه. من به موقع فهمیدم چون میگن اگر دیر تشخیص داده بشه مفاصل تغییر شکل میدن.

باز تو یه امیدی داری به اینکه  ازدواج کنی خلاص بشی

من که نه از خانواده شانس اوردم نه از شوهر 

الانم دارم طلاق میگیرم و  به خاطر اینکه از خانوادم دور باشم تصمیم دارم برم دانشگاه یه شهر دور ولی بازم 

یکم میترسم نکنه پشیمون شم

از فکر زیاد دارم دیوونه میشم دیگه

من اون مدتی که خیلی درد داشتم درد کتف و درد شدید گردن داشتم ... خیلی بیماریه بدی، خدا همه مریض هارو ...

برام مهم نیست تغییز شکلشون ...کاش بمیرم راحت شم با این مریضی 

...

شاید خدا مریضم کرده ک زودتر بمیرم و ازینهمه ناراحتی رها شم

ان شاالله خدا کمکت کنه و به زندگیت خوشبختی و ارامش بده و ظلم ظالمای دور و برت رو به خودشون برگردونه.

خدا ایشالا بهترینارو سهم دلت کنه تو خیلی مهربونی ممنونم وقت گذاشتی راهنمایی کردی

منم شرایطم مثله تو بود با گذشت سالها کمی سخت گیریشون کم شد. یه رشته درس حسابی بخون و با یه پسر خوب ق ...

سال به سال داره بدتر میشه این 

پسر خوب از کجا بیارم همش خونم کنترل شدید میکنه یک کافه با همکار زن نمیتونم برم. 

ببینه رژی زدی میکشت