2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم

107 بازدید | 21 پست

من پدر و مادرمو تو بچگی از دست دادم ولی خانواده وخوب و حمایتگری دارم ولی مشکل اینه که من شهر غزیب ازدواج کردم همسرم که عالیه خانواده همسرم هم خوبن واقعا راضیم ده سال پیش که باردار بودم شاغل بودم و تهوع و وقت کم نمی ذاشت برای خودم غذا درست کنم اون موقع زنگ زدن و سفارش دادن غذا هم خیلی رایج نبود همیشه هوس غذا داشتم یبارم نشد مادرشوهرم برام یه غذا درست کنه . خیلی جوون بود و هست الانم. آخر بارداری که دو هفته مجبور شدم برم خونش یک روز در میون مرغ برام آب پز می کرد توش پر خون و نپخته و با بوی گند واقعا غیر قابل خوردن و می شست حلوی من با ملچ و ملوچ غذا های دیگه می خورد ! الانم دوباره باردلرم هفته دوبار غذا میده برلی دخترم و همسرم پررررر از زعفرون لب نمی تونم بزنم ! حالا باید موقع بارداری دخترش می دیدینیش که چقدرر رسیدگب و رعایت می کرد

می دونم باید قوی باشم و هستم واقعا می دونم مادر من نیست و نباید توقع بیجا داشته باشم ولی کارلش دلمو یجورایی میشکونه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت بهش نمیگ

نه من به همسرمم نمی گم نمی خوام خودمو سبک کنم ولی بگمم حق میده به اون میگه وظیفه تی نسبت بهت ندارن درستم میگه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اخی عزیزم بی تفاوتی وتبعیض حس تلخیه واقعا قدم نورسیده مبارک

ممنونم از درکت مهربون💖🙏🌸

الهی عزیزم😔😔واقعا خیلی حس بدیه 😭😭کاش بدونن بچه دخترشونم نوه اس بچه پسرشونم نوه اس به خدا فرقی ند ...

ممنونم ازت مهربوون 🌸🙏💖 باردارم هستم هورمونام بهم ریخته حساس تر شدم 

نه من به همسرمم نمی گم نمی خوام خودمو سبک کنم ولی بگمم حق میده به اون میگه وظیفه تی نسبت بهت ندارن د ...

وظیفه هم نباشه انسانیت کجا رفته پس؟؟؟ به قرآن من یه همسایه داشتم تا دخترم گریه میکرد درو میزد یه خوراکی کوچیک میداد وسعی میکرد بچه رو آروم کنه واقعا هنوزم که هنوزه براش دعای خیرمیکنم اصلا وظیفه اش نبود ولی با این کارش م دل بچه منو شاد میکرد هم خودم فک میکردم یه پشت وپناهه برام خدا خیرش بده انسانیت یه چیز دیگه اس

وظیفه هم نباشه انسانیت کجا رفته پس؟؟؟ به قرآن من یه همسایه داشتم تا دخترم گریه میکرد درو میزد یه خور ...

آخی چقدر مهربون بوده  💖ببین اینا هم آدمای خوبی هستن واقعا لطف های زیادی بهم کردن البته به همسرم لطف دلرن که در کنارش شامل حال منم میشه ولی یبارم به این فکر نکردن من غریب و بی کسم برام یه کوجولو مادری کنه  یبارم بچمو نگه نداشت. یبار حتی خواستم برم دکتر گفت نمی تونم نگه دارم فکر کردم شاید بلد نیست ولی وقتی دیدم برای دخترش هر روزز پقدر وقت می ذاره فهمیدم من براش بی ارزشم 

به سلامتی زایمان کنی ...همه این روزا تموم میشه ولی کاش خودشونم موقع مریضی هیچ توقعی از عروس نداشته ب ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم🌸💖 

آخی چقدر مهربون بوده 💖ببین اینا هم آدمای خوبی هستن واقعا لطف های زیادی بهم کردن البته به همسرم لطف ...

آره واقعا خیلی خوب بود انسان به تمام معنا هنوزم میگم هرجا هس انشالله که همیشه سالم وخوشحال باشه .... ببین اینجوریه دیگه حالا بعدا اگه خودشون چیزیشون بشه از عروس انتظار دارن نه از دخترشون😔 ولی مامان منم برعکسه مامان منم به عروسمون میرسیدهمش وداداشم وزن داداشم خیلی حسودهستن ازترس اونا به من محل نداد که نکنه دعوا درست کنن که به اون بیشتر رسیدی درسته منم به روی خودم نیاوردم اون موقع ولی الان که یادم میوفته ناراحت میشم چون من نازایی داشتم بعدبارداری هم خونریزی داشتم ودکتر گفته بود استراحت کن ولی استراحتم نتونستم بکنم وسه ماه آخر بارداریم هم از کمر درد وپادرد کلا نمیتونستم پاشم با این همه  هیشکی حتی یه وعده غذا هم بهم نداد حتی شوهرم 

آره واقعا خیلی خوب بود انسان به تمام معنا هنوزم میگم هرجا هس انشالله که همیشه سالم وخوشحال باشه .... ...

عزیز دلم چقدر اذیت شدی واقعا اگه بی مهری از طرف مادر خود آدم باشه تحملش خیلی هم سخت تر میشه درکت می کنم ان شا الله تو و بچه ات همیشه زیر سایه خدا سلامت باشید همینکه خدا هوای مارو داره کافیه🌸🙏💖