2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد زنگم زد پدر مادرمو فوش داد ابروم رف

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 79 پست
استارتر زمانی که تازه ازدواج کرده بود شوهرش پفک خریده بود برای دخترش دعوا راه انداخته بود که چرا خری ...

واقعا همچین حرفی بهتون زد؟مگه بیرون کار کردن هرزگیه؟اخه آدم هرچقدر هم افسرده باشه باید از یه جایی به بعد بخاطر بچش هم شده به خودش بیاد.یه جا میگه دختر همسرم میاد با سیلی می‌زنن تو صورت پسرم.نمیذونم اون خونه چی داره که استاتر ازش دل نمیکنه.طرف نه پولی داره نه اخلاق داره تازه عین ببخشید کلفت باهاش رفتار میشه باز سفت و سخت مونده .فردا بچش هم عین خودش کتک می‌زنه.نمیدونم عاقبتشون چی میشه.ادم خانواده ی خودش سر بچش داد بزنن دردش کناره تا این که یه غریبه عذابش بده.این خانم نمی‌دونم فارس چیه ولی داره زندگی پسرش رو نابود می‌کنه 

واقعا همچین حرفی بهتون زد؟مگه بیرون کار کردن هرزگیه؟اخه آدم هرچقدر هم افسرده باشه باید از یه جایی به ...

دقیقا همین حرف رو زد ،تاپبک‌رو قفل کرد ، حرف من هم دقیقا این بود تو ده سال چرا سر کار نرفتی که الان یک خونه و سر پناه داشته باشی تا با بچه آواره نشی ،گفت آواره خودتی بعد هم بقیه حرفهارو زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی شرایط سختی داری

من خیلی درکت میکنم خیلیییی

تو گناهی نداری فقط گیر کردی بین موندن و نموندن

هرکسی که مثل تو درد کشیده نباشه تورو نمی فهمه

اما من تورو خوب می فهمم

خیلی خوب تازه تو همش یکسال ازدواج کردی

دردت اینه چرا تا اعتماد کردی همه چی رو سرت خراب شد

تو دلت یه عشق میخواد

یکی که براش ناز کنی

توجه کنه بهت 

محبت کنه و بگه هرچی باشه تو اولویت منی

تو مال منی تو اخرش برام میمونی

من راضیت میکنم بخاطر من کوتاه بیا

ولی خب شوهر بیشعور سنگدلت اینو نمیفهمه

چون خودخواه 

فقط بخاطر خواسته خودش با تو ازدواج کرده

نمی فهمه رفتار با یه زن اونم یه زنه تنها یعنی چی؟؟

فقط خودشو می بینه

و‌دخترشو به این فکر نمیکنه تو با تموم وجودت بهش تکیه کردی

اون اگر مدیریت بلد بود

قطعا تو به دخترش حسادت نمیکردی

تازه جونت هم واسه دخترش در میرفت

کاش بتونی از این زندگی با خیال راحت خلاص بشی

یا شوهرت ادم بشه

ولی تو تاپیکات خیلی دیدم ک انگار خیلی دلت میخواد از شوهرت باردار بشی بلکم توجهش بیاد رو تو

شایدم من برداشت اشتباهی داشتم

ولی بخدا با وجود بچه هیچی عوض نمیشه

نمیشه که نمیشه

امیدوارم خدا کمکت کنه

حدس میزنم بچه این آقا هم‌به خودش کشیده بازنوباباش لجه کلا

اره اسی تو ی تاپیکاش میگفت دختره

لباس زیرشو میندازه وسط اتاق باباش

میگه مشکلی نیست بچه ست خودم

برمیدارم 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

استارتر زمانی که تازه ازدواج کرده بود شوهرش پفک خریده بود برای دخترش دعوا راه انداخته بود که چرا خری ...

هروقت آدم دلش برا کسی میسوزه بعد

میفهمه که این بلاها حقش بوده 

بشینه بسوزه و بسازه حالا ک فقط هدفش شوهر بوده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)