2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد زنگم زد پدر مادرمو فوش داد ابروم رف

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آره با این اخلتقش حتما زنش خیانت کرده😆همین کارارو کرده زنه فرار کرده با یه بچه رو ول کرده رفته

میگف زنم محلم نمیداد رفتم صیغه کردم زنمم خیانت کرد با بهترردوس شوهرم

شوهرت چیکار کنه بدبخت ،مگه می‌تونه برای بچه آبمیوه بخره ،هنوز یادش نرفته برای یک پفک وماشمالو دعوا ر ...

اخ مادر من عزیز بحث بچه نیس بحث خودشه کسی اززخانوادش خونش نمیان بحث اینه تو دعوای من الکی ب پدرم مادرم فوش میده   خانوادش میگن بخاطر اخلاق خودشو دخترش  سالهاس خونش نیومدن

اخ مادر من عزیز بحث بچه نیس بحث خودشه کسی اززخانوادش خونش نمیان بحث اینه تو دعوای من الکی ب پدرم ماد ...

تو هم به دخترش داری گیر میدی،تو دخترش رو تحمل نمی کنی اجازه میدی جاری وخواهر شوهر بیان تو خونت ،همون تاپیک هات که به من گفتی هرزه وحنده وقفل کردی  بهت گفتم دل شوهرت  فقط با دخترش گرم میشه نه رابطه ،الان هم می خوای فحش بده وقفل کن ،چند بار صفحه رو باز کردی بعد از چند ماه به من فحش دادی دوباره قفل کردید البته لازم نبود این کار رو بکنی من هیچ وقت جواب فحش رو نمیدم راحت باش

برو خونه ی پدرت و شاغل شو.هم خرج بچتو میدی هم میتونی کمک حال بابات باشی

من هم همینو بهش گفتم به من گفت من مثل تو ومادرت نمی تونم پول در بیارم یعنی همینقدر بی ادبه استارتر،حاظره پسرش زیر منت باشه با بچه ی هشت ساله هر روز دعوا و کل کل بکنه ولی خونه‌ی پدرش  سرکار نره ،ده سال تو خونه ی پدرش بعد از طلاق زندگی کرده تا با این آقا ازدواج کرده ولی به فکر کار و درآمد برای پسرش نبوده یعنی فکر نکرده مرد غریبه برای بچه ی این خرج نمیکنه

من هم همینو بهش گفتم به من گفت من مثل تو ومادرت نمی تونم پول در بیارم یعنی همینقدر بی ادبه استارتر،ح ...

متاسفانه یه عده منتظرن یکی از در بیاد و خوشبختشون کنه در صورتی که همچین چیزی نیست.اون بچه گناه داره پدر خوندش خیلی عذابش میده بهش خرجی نمیده ولی استاتر چشماشو رو همه چی بسته .می‌تونه از آقا جدا بشه بره زیر نظر کمیته امداد حد اقل ماهیانه به خودش و بچش پول میدن 

استاتر حتی اگه سوال آنچنانی نداری و حرفه یه خاصی بلد نباشی باز فروشگاه های هفت و افق کورش و ...با بیمه و مزایا و حقوق خوب استخدام میکنن کارش هم خیلی سخت نیست .من بودم یه ثانیه هم تو اون خونه نمیموندم.سنی نداری بگیم پیری و از پا افتادی نمیتونی کار کنی 

متاسفانه یه عده منتظرن یکی از در بیاد و خوشبختشون کنه در صورتی که همچین چیزی نیست.اون بچه گناه داره ...

خود استارتر هم رفتار مناسبی با بچه ی شوهرش نداره،همین باعث شده شوهرش با پسرش دچار مشکل بشه

خود استارتر هم رفتار مناسبی با بچه ی شوهرش نداره،همین باعث شده شوهرش با پسرش دچار مشکل بشه

من از جزییات زندگیشونو خبر ندارم.ولی به نظرم اشتباهه از یه غریبه انتظار داشت برای بچه پدری کنه.اونم همچین آدمی که هیچی نداره .نه اخلاق نه خونه نه هیچ

من از جزییات زندگیشونو خبر ندارم.ولی به نظرم اشتباهه از یه غریبه انتظار داشت برای بچه پدری کنه.اونم ...

استارتر زمانی که تازه ازدواج کرده بود شوهرش پفک خریده بود برای دخترش دعوا راه انداخته بود که چرا خریدی ،ختی خودش هم گفت وقتی بچه رو بغل می‌کنه حسودی میکنم بارها تو تاپیک هاش گفته از بچه متنفرم ،انتظار پدری برای بچه ی خودش رو داره ولی خودش برای دخترشوهرش مادری نمیکنه ،بخاطر اینکه دلش شوهر می خواد راضی شده پسرش بدترین تحقیر ها رو تحمل کنه،من چند بار گفتم دلت برای بچت بسوزه خودت برو سر کار ،به من گفت من افسرده هستم ،مثل شما هرزگی نمیتونم بکنم بیچاره پسرش ودختر شوهرش که زیر دست این بی ادب هستن